Yaş 27 oldu ve adam akıllı bir kez çalıştım AGS'ye sizce tekrar başlanır mı çalışmaya atamaların az olduğu düşünülürse
8 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yaş 27 oldu ve adam akıllı bir kez çalıştım AGS'ye sizce tekrar başlanır mı çalışmaya atamaların az olduğu düşünülürse
27 yaş kesinlikle yeniden başlamak için geç değil bence burada asıl mesele yaşından çok gerçekten bu mesleği isteyip istemediğin ve düzenli çalışmaya ne kadar zaman ayırabileceğin daha önce sadece bir kez ciddi şekilde çalıştıysan aslında önünde hâlâ toparlayabileceğin bir süreç var ama atamaların az olması tabii ki insanın gözünü korkutuyor bu yüzden sadece atanırım düşüncesiyle değil birkaç yıl düzenli emek vermeyi göze alarak başlaman daha doğru olur ben olsam yaşımı düşünerek vazgeçmek yerine önce mevcut seviyemi ölçer birkaç hafta düzenli çalışıp gerçekten devam edip edemediğime bakardım çünkü 27 yaşında yeniden hazırlanmak için kesinlikle geç kalmış sayılmazsın.
Çok teşekkür ederim çok çok haklısın 🥺 bir kere çalışma ile çok zor maalesef biraz daha iyi çalışıp önümü görmek daha mantıklı
Sevgili gencim, 27 yaş henüz yolun çok başı demektir. Hayat yarışında geç kaldığını düşünüp sakın kendini baskı altına alma. Atama sayıları az olsa da nitelikli ve kararlı bir çalışma her zaman fark yaratır. İnanmak başarmanın yarısıdır derler. Eğer içinde bu mesleğe karşı bir tutku varsa pes etmeden hedefine odaklanmalısın. Şimdi derin bir nefes alıp planını yapmaya hazır mısın? 🎓📚✨
Cevap
2Cevap
Aşkım 27 ne ki ya. Çıtırsın. Benim de kardeşim bu sene deneyecek yine. İnşallah hakkında hayırlısı olur. Çalışmaya devam.
Yaa teşekkür ederim çiçeğim🥹🫶 Allah razı olsun inşallah kardeşin de kazanır hepimiz hakkında hayırlısı💖
Yine de şansını dene kim bilir belki de değer
Haklısın deneyeceğim🥹🫶
Hangi bölüm mezunusun?
Dkab ama atamalar eskisi gibi değil asla 50bin mezun var 700 kişi aldılar en son bir de akademi çıktı
İyi çalışırsan atanırsın 700 kişi az değil bence emek vermeğe değer
Teşekkür ederim ☺️
İyi çalışmalar bırakma kendini
Teşekkür ederim deneyeceğim tekrar 🥲
Başka seçeneğin olmasın bu kadar emek verdin kendin için çalış Allah yolunu açık etsin
Çok iyi çalış
Heves de kalmadı ki:(
Hakkında hayırlısı olsun 🙏
Teşekkür ederim çok sağ ol ☺️
☺️☺️
Başlanmaz
:( üzülüyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?