Gelmesini isteyenleri anlamiyorum.
1 ay
Seriat tekrardan gelmeli mi?

Seriati bilip anlamadan karşı çıkanların aklına şaşıyorum. Seriat Allah in kanunlarıdır. Seriatta hayat vardır. Şeriati istemeyen ya gayrimuslimdir ya da hirsiz taciz tecavuzcudur. Muslumanim deyip seriata karşı olanlarda nasıl bi kafa yaşıyor bunu hiç anlamıyorum.
Defol
İçindeki kötülük dışarı taşmış farklı görüşlere saygın yok, insan mısın sen?
Cevap
10Cevap
Şeriat dedikleri Kur'anla alakası olmayan şeyinde, onu getirmek isteyenlerinde Allah bin türlü belasını versin.
Bu arada demin bir soruda gizliden yaptığım yorumu beğendiğin için teşekkürler
Rica ederim
Gelmesini isteyenler hasta ruhlu insanalr oluyor gerçekten. bu cumhuriyet ya da demokrasi fanatizmi değil ki zaten bizim millete bunlar fazla. ama şeriat isteyne kesim tamamen biatçi bi toplum
Şeriat zaten var. Şeriat sadece anayasadaki birtakım sözler değildir. Müslüman'ın olduğu yerde şeriatın varlığı kesindir. Dua ederken, ibadet yaparken, tuvalete sol ayakla girerken hep şeriata göredir yapılanlar.
Şeriatın hakkıyla uygulanacağını bilse kimse hayır demez buna ama kimse buna inanmiyor ki
Hayır tabi ki gelmemeli
Şeriat gelince şeriatı isteyenleri görecem 😂😂
Bende
İrana git kardeş elini kolunu kessinler hatta idam etsinler Arabistana git orada yaşa
Aynen aynen katılıyorum haklısın
Sen git biz sahip çıkarız vatanımıza yunana bırakmayız sen git oralara şeriat var oralarda
@Fgğıodr şu an burada laiklik var hadi canım İrana sen güle güle ben osmanlı düşmanı değilim Osmanlı devri bitti geçmişte yaşama
Çölüne dön vahabi köpeği
Osmanlı Devletinden önce Selçuklu vardı onları savunmazsınız Sultan Alp-arslanı savunmazsın Osmanlıdan öncede onlar vardı bizim tarih Osmanlımı sadece
şu an hristiyanlığımı benimsiyoruz mal ya 😂😂
@Fgğıodr o kadar İslam Birliği istiyorsan git afganistana, İrana ne biliyim Sudi arabistana yıllardır laik ve özgür olması için bizlere emanet edilen bu topraklar binlerce insan bu vatan için kanları dökülürken şeriat olsun diye değil özgürlük laiklik olsun diye döktüler canlarını feda ettiler. Siz o feda edilen kanlara ihanet etmiş oluyorsunuz şeriat isteyerek eğer ki bir Türk çocuguysaniz ve atalarımızı sahip çekiyorsanız şeriat isteyip vatana ihanet etmiş oluyorsunuz,
@Neonsari1 helal be
Senin seriati savunman daha komik
@fğğıodr lan malın oğlu git bu ülkeden
Şeriat gelse bakalım napacaksın dışarda
Şeriat istiyorsan Afganistan olur İran olur hadi canım orası müslüman hadi git oraya
Orası şeriatle yönetiliyor ya orada hızlı kalkınma var herkes bilgili oraa
Ya yaptigin bi bo k yok zaten. Seriat seriat diye zirlamaktan baska.
Cevap vermeyin şu mala şeriatla yönetilen ülkeler çok rahat demi
Yaptığın şey şu üüüüü şeriat üüüü 😭😭😭 diye zırlamak
Sen çok imanlıysan hadi geç sen yönet 😂😂 yvşak ya
Atatürk: Benim naciz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır
@Fgğıodr kendin cenabetsin bu vatana ne hayrın var siz daha kendinize sahip çıkarıyorsunuz diye kadını kapatmaya çalışan iğrenç varlıklarsiniz bu topraklar için can verenler sizi görse tekrar düşünürdü kendi canlarını daha askerliğinizi 6 ay yapmaktan çekiniyorsunuz vatan uğruna (ilim irfan için zaman ayıranlara değildir bu sözüm ) kendi yurdumuzda 6 yaşında çocuk tecavüz ediliyor bunun da mı çözümü şeriat kadın peygamber neden yok o acılara katlanmasin diye demiyor mu dinimiz ama siz kadınları öldürüyorsunuz şeriatle bu nasıl çelişki o nedenle seriati nereden tutarsanız tutun yanlış ve vatan konusuna gelirsek daha doğru düzgün silah kullanamıyor birçok sizin gibi düşünen kişi önce silah kullanabilir tüfek kullanın öğrenin bu işleri sonra gelin vatan borcunuzu bile doğru düzgün edemeyip boş laf yapmayın
🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Verecek cevap bulamadin ki
Sen daha tek tek sor diyon şeriat tek tek bilmez toplu girer sana 😂😂
Bu insan kılığına bürünmüş yunan tohumunun seviyesi yok cevap veremez seviyesi ve karakteri ve ırkı yunan olduğu için
Sen daha seriatin ne oldugunu bilmiyorsun galiba
@Fgğıodr ben de biliyorum bunları ama Mahsa Amani ayaklanmasinda katledilen insanları naisl göz ardı ediyorsunuz yarın öbür gün ululkemize gelirse birde böyle bir ayaklanma çıkarsa Müslüman olmayan insanlar katledildiğini o vebali taşıyabilecek misiniz ama doğru sizde vebal ve merhamet yok o kadar insan taslanirken birsey hissetmeyen bir insandan merhamet mi beklenir
@Fgğıodr Tamam knk en Müslüman sensin ben zaten demedim Müslümanım diye ben Laik, Cumhuriyetçi ve Atatürkçü bir genç kızım ülkem adına ilim irfan için kendimi bilime adayan ve sporcu biriyim umarım bu yıl başarabilirsin milli sporcu olup ülkemiz adına yarışmalara katilıcam ama ben ülkem adına bu kadar emek verilip kurulmuşken o kadar kan dökülmüş, can feda edilmişken yerinde oturup hiçbir vasfı olmayan birinin şeriat gelsin diye cırlamasıyla dolu olan boş insanlarla dolu olan bir milleti temsil etmek istemiyorum o kadar insanın saygı duyduğu dünya hayatı bittiği gün birçok ülkeden tavsiye yazısı yollanan bir liderin yani Mustafa Kemal Atatürk'ün izinden giden bir ülkeyi temsil etmek istiyorum bu ülke biz gençlere kalıcak lütfen şeriat diye bas bas bağırıp yolun sonuna yaklaşmışken bize batmış bir vatan bırakmak için daha fazla uğraşmayın. Biz Atatürkçü ve milliyetçiler vatanımız uğruna kanımızın son damlasına kadar gerekirse şeriat gelmesin diye savaşırız ve o alçak zihniyetleri yok ederiz dert değil ama geriye parçalanmış bir ülkeden başka hicnirşey kalmaz az mantıklı düşünün o kadar insan milli birlik beraberlik din meselesiyle dağalsin diye mi can verdi
Ben zaten müslümanım demedim diyorsun ondan önceki yazında Peygamber Efendimiz Hz Muhammed diyorsun. Kendinle çelişiyorsun sen daha. Bu vatanı milli sporcu olmakla mı kurtarıcan. Hem dini meselelerde işinize gelen yerleri işinize geldiği gibi alıyorsunuz. İşinize gelmeyen yerleri de kabul etmiyorsunuz.
Vasfı şeriat istemek
Bende anlamıyorum gelmesini isteyenleri
ya hayır ya gelmesin çok saçma
Bencede kesinlikle
knk o değilde dm e neden gelmiyorsun
Niye ki
Niye korkuyonuz mu 😂😂😂
Aynen çok
Belli dert olmuş.
Seriat istiyorsan yallah Aabaistan' a
Sizi amerikaya sürücez
Uçaklara binip kaçıcaksınız
İwkwmfiowmdieowmixowmdjow
Farkına varırsan bu soruyu soran sensin ben zırlamıyorum sizin gibi.
Basbaya zirliyosun seriat gelsin diye. Soyunuz tükensede kurtulsak.
Siz ayy şeriat gelmesin özgürce zina yapamam diye korkuyorsunuz
Ne zinasindan bahsediyorsun sen nasil iftira atarsin. Asla zina yapmadim yapmamda. Diyecek bir sey bulamayinca sacmaliyorsun. İmmahatip lisesi mezunuyum ben.
Sen iftiranın anlamını öğren de gel. Ben sana yaptın mi dedim
Zina yapamam diye korkuyorsunuz ne demek
Siz zina yaptınız mı dedim.
İftira zina isnadında bulunmaktadır
Yaa sende bi si k t i r g i t g o t lalesi
Gelmemeli
Gelsin hadi
En İyi Cevap