1 yıl oldu yaşayalı o zamanlar sürekli her gün her dakika yanımda hissediyordum hatta garip garip rüyalar görüyordum uykumda bağırıyordum sürekli içimde bi korku vardı ve hep onları düşünürdüm düşünmediğim zaman yoktu sonra bi hoca yardımcı oldu muska yazdı iyiydim hissetmiyordum yanımda rüya korku bişey kalmamıştı olsada çok nadir bi kaç gün önce bunlar aklıma geldi araştırdım bişeyleri derken bişeyler geçiyo sanki yanımdan ama rüya yok uyku sorunu yok iyi uyuyorum evde bi muska daha vardı bu sefer onu taktım bu akşam ama devam ediyo annem inşallah geçmemiştir etkisi dedi anlamadım iki muskada yazılalı 1 yıl oldu bunlarda süre oluyomu
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hocayla şansını denemişsin birde psikoloğa görün onla şansını dene
Psikolojik olmadığına eminim m
Yapma lütfen, bu tarz konularda mesele senin emin olman değil, uzmanların emin olması. Takıntı haline getirip bunu ortaya çıkarma ihtimalin hiç mi yok? Bu ihtimali değerlendir üstüne git…
Nasıl yani tam anlamadım ortaya nasıl çıkarıcam ki
Dindeki yeri “Vesvese”, olmayan şeyleri varmış gibi bir düşünmeye başladın zaman ve düşünmeye devam edersen gerçekten olmuş gibi ya da varmış gibi hissediyorsun. Bana sorarsan gayet normal bir durum psikoloğa görün bu ihtimali değerlendir diyorum yoksa ömür boyu sahte hocalarla uğraşır durursun
O bir süre olmadı dediğin süre zarfında belki de hocanın yazdığı muskaya güvenip artık düşünmemeye başlamıştın bence tüm mesele sende bitiyor kendine İnan
Muskaya güvenmedim Allah'ın yardım ettiğine inandım muska sadece bi sebep açıkçası ben psikolojik olmadığını bildiğim için gitmedim çünkü değil inan ayrıca şuanda düşünmüyorum ama yine oluyor bunun onunla ilgisi yok
Sen bilirsin
Süresi olmuyor daha doğrusu bozulmazsa olmazda. Muskayı çıkarmışmıydın? Değiştirilmiş olabilir
Aslında ıslanmıştı ve bizde üstüne bi bez dikmiştik
Islanma değil. Cinler tarafından değiştirilmiş olabilir ya da yazılan tesirli dua silinmiş olabilir.
Böyle bişey mümkün mü
Islanınca yazılar siliniyo ya ondan
İkiside mümkün. Islandındığında tesirli dua silinmişse seni görmeye başlarlar ya da yaklaşmaya başlayabilirler. Büyü bozma ritüellerin birindede safran mürekkebiyle yazılmış büyüyü akarsuya bırakıp mürekkepin silinmesi sağlanır. Tabi başka işlemlerde var
Hiç bişey anlamadım peki öyleyse neden bu muskada aynı oluyor bu muska başka
Kafan karışmasın. detaylar karıştırır.
Korumayı yapan kişi öldü mü?
Hayır yaşıyor
Ona git durumu bildir. Seni gizlesin. Muska bozulmuş.
Eminmisin
Bu muska bozulmuş yani ıslandığı için
Öylemi
Evet
Ama bu muskayıda başka bi hoca yazdı buda fayda ederse eğer
Napiyim
Sen en son gittiğine işe yarayanı yazana git. Belliki diğeri eksik ya da yanlış yapmış fayda etmiyor
En sonki yani işe yarayan 400 TL aldı ikisinide tanıdık tavsiye etti diğeri su içerken atılıcak dua ve muska yazdı 100 TL aldı
İşe yarayana gitsen iyi olur
O değilde ilim parayla satılmazda. Neyse onlarada Allah hidayet versin
Ya öyle işte ama anneme soylüyorum annemler kimse parasız yapmaz kim yapıcak inanmıyorum ben internette denilenlere diyor işte
İnternette öylesi çok. Benimdr tanıdığım birisi vardı. Oldukçada iyiydi. Ama oda paraya dökmüş işi. Tuhaf geliyor.
Yok hayır burada çoğu kişi Allah için yapan hocalar para almaz diyolar bende anneme bunu diyorum para almazlarmış öyle diyolar diyorum oda kimse parasız yapmaz kızım hangi adam parasız yapıcak ben inanmıyorum internete diyor cami hocası bile para alıyormuş artık sanırım bizim komşumuz ölen eşi için Kur'an okutucaktı galiba
Kuran okutma mevzusu başka. Kuranı okutursun. Adama birşeyler verirsin. Hoca bana illa şunu vereceksin dememesi lazım. Diyorsada geçmiş olsun. Hesabını ona sorarlar
Bilmiyorum bizzat bizim ev sahibimiz aracı oldu onun kardeşinin kızıda yaşamış yardımcı olmuş aynı hoca
Kimsenin günahını almayız içiniz rahat olsun adam iyi bi adam dedi
İyi bir hoca olabilir. İşindr iyidir ama para talep etmesi yanlış. Onun vebalinide öder
Oda onun günahı yapıcak bişey yok maalesef teşekkür ederim bu arada biraz beklicem bu muska da fayda etmezse onu aricam tekrar
Rica ederim. Geçmiş olsun
Muska faturanin ödenmeyen borcumdan dolayi kullanima. kapanmiştir
😆
Komik değil
Yaşadıkların komik değil ama bu inceydi. Ülkemizde hacılık hocalık meslek olduğu için artık. Bence birde Psikolog'a git. Muskayla batıl inançla düzelmiyor her şey.
Psikolojik olmadığına eminim ama ben
Sen psikolog musun? Konuşmaktan korkmayın deli damgası yemezsiniz..
@tarihlordu beni zaten herkes. anlayamaz 😂😂
Görmediği şeyleri hep cinlere bağlamakla kafayı bozdu millet yıllarca. Korku filmi anlayışı sadece cinler olan bir milletiz. 🤦♂️ Komşumuzun kızına şizofren teşhisi kondu. Doktora gidene kadar hacı da hoca hacı da hoca kıza tamamen kafayı yedirdiler. Kullandığı ilaçlar ve tedavi sayesinde bunu aştı biraz.
@tarihlordu zaten gelismiş toplumlarda böyle. bişey yok
Bu korkunç bilgisayar iyunlar çok oynar misin
Bende de var aynı şeyler
Bi hocaya gittin mi
Hayır gitmedim
Neden gitmesin
Ben yardımcı olurum sana, üzüldüm durumuna
Teşekkür ederim nasıl olucaksın peki
Peki
Tamam
Attım