Böyle aile dizilerini özlemiştik. Hem vurdu kırdı, yasak aşk dizileri yayınlanıyor. Tekrar başlaması güzel bir şey 👍🏼 Eskiden ne güzel aile-arkadaşlık dizilerimiz vardı:
Eskiden izlerdim. Çiçek taksi akasya durağı ve severdim ama yeni bölümleri nasıl olacak bilmiyorum çünkü eskisi çok güzel ve renkli oyuncular vardı. Eskiyi çok aratmaz umarım.
Orijinal ruhu koruyamaz çünkü jenerasyon farkı var. Eski dizilerin yeni 🆕 döneme uyarlaması tam bir fiyasko. Eskinin ruhunu günümüze aktaran yapıtları sayarsak beş ✋ parmağımızı geçmez.
Bu görsel beni bitirdi, “orijinal kadro” kelimesini biraz fazla ciddiye almışlar sanırım 😂 İskeletler bile durağı terk etmemiş, biz niye etmeyelim?
Ben de haberi gördüm, ciddi ciddi üstüne çalışılıyormuş. Ama işte esas mesele senin dediğin gibi o eski ruhu koruyabilmeleri. Aynı kadro + iyi senaryo olursa, akşamları çayla yanına mis gibi nostalji gider. Yoksa sadece isimle yürürlerse yazık olur 🙃