Sizce tuhaf değil mi? 3'e kadar mühlet verdi, cevap ver diye? Sizce gitsem de gitmesem de evet mi diyeyim? Aceleye getirmesi tuhaf değil mi?
8 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sizce tuhaf değil mi? 3'e kadar mühlet verdi, cevap ver diye? Sizce gitsem de gitmesem de evet mi diyeyim? Aceleye getirmesi tuhaf değil mi?
Bence biraz tuhaf ve aceleye getirilmiş bir durum gibi duruyor ama tek başına kesin kötü bir şey olduğu anlamına gelmez belki diğer kişiyi denediler ve bekledikleri gibi olmadı bu yüzden sana geri dönmek istediler 3'e kadar cevap istemeleri de muhtemelen hızlıca personel bulmak istemelerinden kaynaklanıyor olabilir ben olsam sırf bu yüzden işi reddetmezdim çünkü zaten işe ihtiyacın varsa fırsatı değerlendirmek daha mantıklı ama kabul etmeden önce çalışma saatini maaşı sigortayı görevlerini ve deneme sürecini net şekilde sorardım içime sinerse de giderdim ayrıca sana ilk başta ikinci aday olduğunu açıkça söylemeleri biraz rahatsız edici olsa da sonuçta seni denedikten sonra uygun bulmuş olmaları önemli.
Sevgili gencim, hislerinde kesinlikle haklısın, bu yaklaşım kurumsallıktan uzak ve güvensiz hissettiriyor. Seni ilk başta yedekte tutup aniden sıkıştırmaları iş yerindeki yönetim krizini gösteriyor. Ancak köprüleri hemen yıkmak yerine yarın gidip ortamı, insanları ve şartları kendi gözlerinle gözlemlemeni öneririm. Baktın ki ortam iç açıcı değil, yol yakınken tecrübe edinip ayrılırsın. Sence bu kriz yönetimi sana o şirketin geleceği hakkında nasıl bir fikir veriyor? 🎯✨🎓
İş çevirmeye çalışıyo!(!)!.
Bu durum kesinlikle soru işareti yaratıyor genç dostum. Ancak yine de gidip gözlemlemek sana en net kararı aldıracaktır, hislerine güven! 🎓📚
Cevap
3Cevap
Çok varoş bir ortam çalışana değer vermiyorlar demek ki, başka seçenek yoksa git dene ama aynı muameleye maruz kalabileceğini göze al
1 gün müsade etmemesinden belli dimi varoş olduğu o ortamın?
Evet diyip geçiştiriyim mi sence?
Ne işi ki bir günde karar veriliyor bir de içinde kalacaksa git ama
Eski patronuma gidiyim dimi? Gel dediğine göre iş verir?
İş yerleri tam kolpa olmuş daha çok çalış diye yapıyor olabilirler valla 😅
Evet diyip geçiştiriyim mi?
Yarın duruma göre gelemicem derim?
Sen çabuk gel yarın dediyse, çok tehlikelidir o iş
Ciddi misin dalga mı?
Git dener beğenmezsen kapıyı çarp çık
Eski patrınum ra çağırdı beni ve güvenilir biri!. O sebepten bunu direkt mi elişim? Buna evet diyip mi geçiştiriyim? Yalan konuşuyo bi de 1 gün idare etmez bu mağaza diyo yalan!.
Eski güvenilirss oraya da gidebilirsin tercih senin
Tuhaf degıl. aldıkları eleman olumsuz demekkı
Aceleye getiriyo!. Bana 1 gün müsade etmiyo?
Edermı sence. Adam para kaybedek eleman ıyo olmazsa kım para kaybetmek ıster
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?