Biz daha 3 aylık evliyiz ve ben eşime açıktan üniversite okumak istediğimi söyledim ancak sert bir şekilde karşı çıktı kalp kırdı heves kırdı dalga geçti … Ben de dayanamadım bir sinirle ailemin yanına geldim ancak böyle geliştiği için ne oturup ders çalışabiliyorum ne de canım istiyor onu çok seviyorum ama kendimi de önemsiyorum onsuz değil de her şeyi onunla başarmak istiyorum destek olmasını istedim sadece yanımda olduğunu hissettirsin istedim. Örgün okumak istemedim ortamlar kötü hem evlilik hem okul yürütemem onu zor duruma sokmak istemedim sadece açıktan okuyayım ve belgem olsun istedim ne yapmam gerekiyor lütfen akıl verin çok kötü bir durumdayım
Güncellemeler
20 dk
Ne yapacağım
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili kızım, henüz çok yeni bir evliliğin başındasınız ve bu tarz iletişim kazaları yaşanabilir. Kendini geliştirme isteğin ve kendi geleceğine yatırım yapman harika bir adım. Eşin belki de bu durumu yanlış anladı ya da evliliğinizin olumsuz etkileneceğinden korktu. Sakinleşip evine döndüğünde onunla baş başa heyecanını ve eğitiminin yuvanıza katacağı güzellikleri tatlı dille anlatmalısın. Unutma ki eğitim senin en doğal hakkın, hayat yolculuğunda kendi ışığından asla vazgeçme 🎓✨ Peki ona bu kararının evliliğinizi güzelleştireceğini nasıl hissettirebilirsin?