4 yıldır birlikte olduğum kız arkadaşım beni üniversite okuyacağım için tehdit ediyor! Nasıl bir yol izlemem gerekiyor?

Bizim 4 yıldır ilişkimiz var. Kız arkadaşım 22 yaşında, ortaokul mezunu. Ben ise liseyi açık öğretim ile bitirdim, üniversite sınavından güzel bir puan aldım. 1 hafta sonra 27 yaşına gireceğim. Yaptığım tercihler sonucu Elektrik elektronik mühendisliği bölümünü kazandım. Sınava hazırlanırken problem yoktu, tercih yapma günü geldiğinde aniden üniversite okumanı istemiyorum demeye başladı. Neden diye soruyorum, orada ki kızlar senin aklına girerler diyor. Ben kendisini seviyorum, sadıkta bir insanım fakat ne desemde ikna edemiyorum. Ya üniversite okursun, ya benimle olursun diyor. Üniversite okumak için şehir dışına gidersen ayrılırım diyor. Nasıl bir yol izlemem gerekiyor arkadaşlar benim? Hem üniversiteye gitmek istiyorum. Hemde kız arkadaşımı kaybetmek istemiyorum. Bana bu konuda tavsiye verir misiniz?

4 yıldır birlikte olduğum kız arkadaşım beni üniversite okuyacağım için tehdit ediyor! Nasıl bir yol izlemem gerekiyor?