Selam, 9 ayda temelim sadece matematikte 0. Hemşirelik kazanabilir miyim ya da ebelik? Nelere dikkat etmeliyim, teşekkürler
14 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
çalışırsan evet
Diğerleri çok iyiyse gerek yok ama iyi değilse mat lazım
Diğerleri iyi ama matematikte zorlanıyorum 🥹
Hemşireyim sorabilirsin hemşire olma bence
İngilizce ogretmenligi istiyodum ama öğretmenlerin atama sorunu vs olunca hemşireliğe döndüm tekrar (daha önceden istiyodum) ama hâlâ hemsirelgii istiyorum zor olsada🥹
Anladım İnsanlar yaptığı hataların bedelini öder
Ne alaka Hemşireye de ihtiyaç var
3 senedir hemşire olan biri sana konuşuyor yapılacak meslek değil
Zorlukları ne peki
Açık konuşmak gerekirse muhtemelen kazanamazsın zaten herkes hemşirelik yazıyor bu sene 50bin sıralama geri çekmiş hatta moralini bozmak gibi olmasın tabi ama dediklerimde aklının bir köşesinde kalsın
İngilizce ogretmenliğine mi geçsem?
Diğer bölümler hakkında pek bir fikrim yok ama bence senin herşeyden önce kendine sorman gereken soru şu olmalı istediğin bir mesleği mi yapmak istiyorsun yoksa önemli olan memur olmak memur olduktan sonra gerisi önemli değil mi diyorsun cevabına göre yoluna devam et bence
Yani gerekirse 2 yıl daha çalışıp hemsireliği isterim eğer olmayacak gibi bir ihtimal varsa, hemsirelikte vazgecemiyorum
Olmayacak gibi bir ihtimalde söz konusu değil bence eğer sen kendin bu bölümü gerçekten istiyorsan ve düzen oluşturup çalışırsan bence rahatça kazanırsın 2 seneye bile kalmadan ki hemşirelik atama puanları da şu an bence en iyi seviyedeki bölümlerden birisi benim elimde güzel notlar var istersen sana atarım istediğin gibi çıkartabilirsin sayısal mezunuyum bende üniversite öğrencisiyim
Hangi bölümü kazandiniz
Mimarlık maalesef
Aslında öğretmenlik yazabilirdiniz barajı geciyordu
Mimarlık benim çocukluğumdan beri gitmek istediğim bir bölümdü yapmak istediğim meslekti ondan dolayı tercih ettim şuanda dersleri bayağı bir zor tek şikayetim bu onun harici yine memnunum
Peki notların duruyorsa atar misin
Tabi atarım biraz fazla ama sen kendine göre ayıklarsın istersen bir kısmı fotoğraf bir kısmı da PDF şeklinde
Ben uygulamaya pek hakim değilim buradan atılıyor mu
Eğer çoksa çok atmana gerek yok yorma kendini😊
Çoktan ziyade konu konu yani her şey ayıklanmış temiz şekilde eksik olduğun konulara göre pekiştirme yapmak için benlik sorun yok ben atarım sen istiyorsan
İstek gönderdim
Sanırım unutuldum🥲
Siz bana buradan yazamıyor musunuz
Ya neyse ben bulurum kendim biseyler snei de yormiyim teşekkür ederimm
Ben yazamıyorum da
Hayr yok teşekkür ederim kalsn
Hiçbi derste mi yok
Hayır sadece matematikte fiziği bile yapıyorum ama matematik olmuyo🥲
Halledersin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam güzel kardeşim, hiç gözün korkmasın 🎯 9 ay tam anlamıyla harikalar yaratmak için fazlasıyla yeterli bir zaman. Hemşirelik ve ebelik sayısal puanla alıyor ama olay sadece matematikten ibaret değil. Fen netlerini güçlü tutup Türkçe ve Sosyal’i sağlamlaştırırken, matematikte sıfırdan başlayan temel kavramlar ve problemler konularına odaklanabilirsin. Düzenli ve sabırlı bir çalışmayla başarmaman için hiçbir sebep yok. Kendine inanıp ilk adımı bugün atmaya ne dersin 📚✨