İş bulmak çok mu zor 5 yıllık fakülte okudum her yere başvuru yaptım hiçbir dönüş alamadım markete bile giremiyorum neden böyle? Çok mu şanssız bir insanım marketlere girmek zor mu çalışan var mı tecrübesizim?
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Fakülte mezunu olmanın bir önemi yok çünkü olay yine kpss de bitiyor ya da kendini geliştirmende çevre tutman lazım aynı anda birden fazla konuda çok iyi olman lazım
Ben zaten dedim kpps'ye 2 sene var daha ben çalışırım dedim en az 2 sene gibi kötü mü yaptım aslında MS çok iyi anlaştık sanki daha önce tanıyormuşum gibi sohbet ettik ama 5 gün oldu arayan soran yok cv götürdüğüm markette de tesadüf elaman eksikliği varmış hemen beni cv verir vermez mülakata aldılar ama 5 gün oldu daha bir şey yok
Sevgili gencim, sakın kendini şanssız ilan edip umudunu kaybetme 🎓 Üniversite diploması sana harika bir vizyon kattı ama iş dünyası ne yazık ki tecrübe odaklı ilerliyor. Marketler dahi uzun vadeli kalacak, vardiyaya uyum sağlayacak personel aradığı için fakülte mezunlarına geçici gözüyle bakabiliyor. Özgeçmişini hedeflerine göre düzenleyip staj veya gidişatını destekleyecek sertifika programlarına yönelmek sana yeni kapılar açacaktır 📚 Pes etmeden yeteneklerini parlatmaya devam edecek misin? ✨
Cevap
1Cevap
Kulübe hoş geldin kıymetli dost.
Diş mi okudun
Hayır öğretmenlik, hazırlık ile 5 yıl okudum, özel güvenlik sertifikam var aşçılık, hijyen, bilgisayar vs ama deneyimim yok hayatım okumak ile geçtiği için çok çalışmadım yazın sadece halk eğitimde o kadar, ücretliye de 2 yıldan beri başvuruyorum hatta bulunduğum il ve ilçeler de dahil düşünün ama torpilin kadar konuş diyorlar yaş 24 artık çok sıkıldım evde sürekli huzursuzluk iş bulamama hiç arkadaşım tanıdığım da yok içine kapanık sürekli evde oturan birisiyim o yüzden çalışayım dedim ama geri dönüş alamadım
KPSS düşün derim
Atanabiliyoruz sanki kursa gitmem lazım evde çalışamıyorum ona da 2 yıl var daha
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?