Tanıdıksiz iş bulmak neden bu kadar zor?

Kücük sehirdeydim ordan tasındık burada zar zor otobuste hosteslik isine girdim. 20 saat gidis dönüs üstüne bida baska ile gönderiyolardı herhangi bir dinlenme yok 3 gün yollardaydım döndüm istifa ettim paramı da alamadım. Sonra turistik yere sezonluk gittim orada da acentedeydim bi hafta deneme süresi güya hic bi ücret almadım gene cıktım sigortam bile yapılmamıstı. En sonda da petrole girdim asırı uzak lokasyon 2 saat gidis gelis yol parası vermek istemediler. Girdigin her is ayrı bir rezillik hatta kavga ettigimde oldu. Artık bıktım eskiden is bulamıyorm diye üzülürdüm ama bulduklarım beni hayattan soguttu. Simdide markete gir diyolar oralar nasıldır BİM tarzı yerleri de kötülüyo millet e ben nereye giricem travma oldu artık cidden kac is degistim sadece bir yerden günlük ücret aldım o kadar kalanlarda bedava calıstım. Yas 27 herhangi bi flörtüm sevglm de yok calısmadıgım icin hepten de boştayım nolcak bilmiyorum referanssız ancak bu kadar heralde. Bi ara bi avmye basvurdum tamam alındın dedi belgelerimi istedi fotomu vs verdim sonra ne aradı ne sordular vesikalıgım kalmadı sağa sola vermekten
Güncellemeler
9 ay
Yol parası yok günlük ücreti de vermiyolar deneme sürecinde sigorta zaten yok en az 15 gün kendi cebimden herseyi verip ise gitmek cok sacma
Tanıdıksiz iş bulmak neden bu kadar zor?