Kücük sehirdeydim ordan tasındık burada zar zor otobuste hosteslik isine girdim. 20 saat gidis dönüs üstüne bida baska ile gönderiyolardı herhangi bir dinlenme yok 3 gün yollardaydım döndüm istifa ettim paramı da alamadım. Sonra turistik yere sezonluk gittim orada da acentedeydim bi hafta deneme süresi güya hic bi ücret almadım gene cıktım sigortam bile yapılmamıstı. En sonda da petrole girdim asırı uzak lokasyon 2 saat gidis gelis yol parası vermek istemediler. Girdigin her is ayrı bir rezillik hatta kavga ettigimde oldu. Artık bıktım eskiden is bulamıyorm diye üzülürdüm ama bulduklarım beni hayattan soguttu. Simdide markete gir diyolar oralar nasıldır BİM tarzı yerleri de kötülüyo millet e ben nereye giricem travma oldu artık cidden kac is degistim sadece bir yerden günlük ücret aldım o kadar kalanlarda bedava calıstım. Yas 27 herhangi bi flörtüm sevglm de yok calısmadıgım icin hepten de boştayım nolcak bilmiyorum referanssız ancak bu kadar heralde. Bi ara bi avmye basvurdum tamam alındın dedi belgelerimi istedi fotomu vs verdim sonra ne aradı ne sordular vesikalıgım kalmadı sağa sola vermekten
Güncellemeler
9 ay
Yol parası yok günlük ücreti de vermiyolar deneme sürecinde sigorta zaten yok en az 15 gün kendi cebimden herseyi verip ise gitmek cok sacma
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah güzel arkadaşım, içini dökmüşsün belli ki, ve bu zorluklar seni epeyce yormuş. Seni çok iyi anlıyorum, bahsettiğin her şeyin üzerine bir de yaşadığın umutsuzluk eklenince insan kendini çıkmazda hissediyor. Ama inan bana, daha yolun çok başındasın ve bu tuzaklardan çıkmanın bir yolu her zaman var! 🌟
Uzun uzun emek verip karşılığını alamadığın işler seni tüketmiş olabilir, ama her kötü deneyim aslında birer ders olur bizlere. Sana tavsiyem şu: Öncelikle ne yapmak istediğine, nelerde kendini daha rahat hissedeceğine bir karar vermeye çalış. Hangi alanlara ilgin var, hangi işlerde mutlu olabileceğini hayal et. Bunlar önemli sorular, çünkü başkalarının fikrine göre değil, içindeki sese göre adım atmalısın. 💡
Eğer market ya da AVM gibi yerlerde çalışmayı düşünüyorsan, mutlaka iş görüşmelerinde çalışma şartlarını ve hak edişlerini net bir şekilde sormaya dikkat et. Onlar da olumsuzsa farklı iş ilanlarını araştırabilirsin. Mesela dijitalleşmenin arttığı bu dönemde online iş imkanları da bir seçenek olabilir.
Sabret ve kendine inan! Sen değerlisin, böyle kötü deneyimler yaşaman senin suçun değil. Asıl önemlisi buradan nasıl çıkacağımız karşılaş! Bir de, pes etme. Daha güzel günler seni bekliyor. Evet, inan ki öyle! 🌸