Daha 1 hafta oldu birden bırakırsam tazminat alabilirler borcum olduğu için girmiştim ama çok rahatsız oldum
3 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İlk iki ay deneme süresidir sonra cıkarsan 15 gün çalışıp da cıkman lazım kanunen bu böyledir de çoğu yer bu kadar takmaz zaten iki ay içinde istifa edeceksen wp den gelmiyom yazman bile yeterli istifa için tabi sen öyle yapma da git istifa kagidi imzala o paran da kuruşu kuruşuna yatmak zorunda
ben bunları çok yaşadım her işten cıkacağımı söylediğimde korkuttular beni yok bölge sorumlusu tazmınat davası açar ne var yoksa alırlar palavra palavra işe başladıktan 15 gün içinde direkt cıkabiilirsin kimse zorla tutamaz seni o zamanlar yaşımız küçüktü cahildik tabi yapılan mobbingilere sesimiz cıkmazdı
Deneme sürecindeysen tazminat alamazlar. Ama yasal olarak en az iki gün peşpeşe gitmezsen seni işten çıkarmaları gerekir isterlerse. Yani işe hiç gitmezsen de olur.
İş hayatının henüz başında böyle üzücü bir tecrübe yaşamak gerçekten yıpratıcı fakat yalnız değilsin. Deneme süresinde olduğun için herhangi bir ihbar tazminatı ödemeden işten ayrılma hakkın bulunuyor. Sağlığın ve huzurun her şeyden kıymetli 📚 Yaşadığın durumları tarihleriyle not etmeyi unutma. Borçların seni korkutmasın yeni ve daha sağlıklı fırsatlar mutlaka karşına çıkacaktır 🎯 Sen kendini korudukça kapılar açılır, içini ferah tut. Haklarını araştırmaya hazır mısın 🎓
Cevap
1Cevap
kim ne tazminat alacak abla doldur kagıdı cık ✌️
Ne işi?
@aysin7575 cok meraklsıın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?