Pislik bir şehirdeyim doğunun hiçbir yerinde yatırım yok ki işte olsun 1 yıldır iş bulamıyorum sayısız iş görüşmesi yaptım aynı yerlere defalarca baktım ama alan yok geçimini sağlayamıyorum
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
15Cevap
İstanbul'da yaşıyorum İnan burada da durumlar kötü. Asgari ücretle zaten Kirani bile odeyemezsin. Sen sanirim Doğu da yaşıyorsun.. her yere denemissindir tabi ama pes etme. Git mağaza mağaza gir iş arıyorum de. Veya fabrikalara bak inşallah bulursn ya. İşsiz olmak çok kotu
Genel bir iş problemi var tüm şehirlerde bu aralar.
Bizde hiç iş olmadı ki ama
Başka şehire göç et gel kocaeliye her yer sanayi iş bulursun o gün
aracı olması lazım
Aracımız da yok işte
Van'ın neresindensin illaki iş vardır en olmadı market Gratis falan vardir
😂😂komik misin torpil diyorum başvuru yapmadım mı sanıyorsun almazlar
Nasıl almıyorlar arkadaşım yeni basvurdu girdi a101 e kaç gün oldu torpil falan yok beraber cv bıraktık onun adına cagirdilar
Arkadaşım burası işsiz bir şehir tonlarca genç işsiz haliyle herkes herkesin yakınını arkadaşını alıyor ben kendim görüyorum duyuyorum kıza diyorum sen buraya nasıl girdin yakınım aldı diyor bunun gbi bir çok örnek var
Van Merkezmi
İstanbul bu konuda biraz daha iyi
Evlen kocan düşünsün bunları
Düzgün biri oldugum için kimse beni almıyor
Aynen babam da zaten çok rahat bir adam kız başıma beni gönderecek batıya
Bizlerde böyle şeyler yok beyfendi demeniz boşuna ben oralara tasinsam pir pisliği var hadi ev kiraları malum benim aldığım ne olacak ki ben birikim yapiyim
Batıda aile olmadan yaşanılmaz.
Sözde hayatımda biri var evlenecektik bir anda işleri bozuldu toparlamam lazım diyerekten benden uzaklaştı kaldım ortada.
Başkasını nasıl bulayım bitirmedi ki bekliyorum sadece sessiz sedasız elimden bisi gelmiyor ne konuşuyor ne de bisi diyor
Moralimi bozmayın söz verdi bana gelir o
Daha neler benim sevgim o kdr basit değil ya
Tek korkum da bu ya işte onca zaman bekledim falan ya dönmezse ya başkasına giderse benim elimi ayağımı bağlayan şey babamın biliyor oluşu Git babana anlat dedi bende ilk defa anlattım adam haliyle beklenti içine girdi şimdi ne yaparım beklemekten başka çarem tok
Iskur e devlet yaz belki vardir
gece gündüz bakıyorum kaç tanesini aradım daha 1 hafta önce gittim. gorusmeye 2 3 tane pislk kadın beni almadı
Gecmis olsun kariyer net veya facebook ilan atan vardir
Kesin Van'da siniz dir
Vay canına nerden bildin bu bilgiyi ya tüh hicte kimseye dememiştim
E yok zaten
Yoook
Şehir değişir mi?
Hayır değişmez
İş kura bile gittim adam beni bi tane sigortası ofisine yolladı psilk kadın 1 hafta çalıştırdı çekemedi çıkardı üstüne paramı da vermedi mesaj attım ona bile dönmedi doğu tarafının iş verenleri pislktir nereye giderseniz gidin
Vanda böyle yerler mi var? Hayır.
Vantso
Van smmmo
Mimarlar odssı
İmşast mühendisleri odası
Elektrik müh odssı
Makine
Ziraat
Jeoloji
Van Hakkari Tabip odssı
Baro
Diş hekimleri odası
Ecza odası
Amaç mümkün olduğu kadar yere ulaşmak. Hep oda başkanları ile görüşmeyi iste. İş arıyorum yardımcı olun de. Mutlaka biri yardımcı olur ya da yönlendirir. Tecrübe
..
Ben bunlarla nasıl görüşme ayarlayacağım ki ben bilmiyorum
Hangı sehırdensınız
Keşke memur olsaydın
doğu öyle
Meslek ne normalde
Müşteri hizmetleri.
Sadece doğuda ddeğil her yerde zor bulursun
Doğu da 1 tane ise batıda 10 tane var buralarda daha çok kısıtlı ve herkes herkesin tanıdığını işe alıyor torpil yani
Hangi ildesin
Rezil olası van da
Umarım bulursun
Bulamam çünkü iş yok buralarda cafeden başka
Kop gel batıya
Kolaydı zaten kız başıma batıya geleyim babamda izin veriyordu öyle
Nolcakki
Uf sus erkek
🤷
Nerdesin
Nerde yaşıyorsun
Sanki desem ne faydası olacak önüme işler mi sereceksn
Kendşn kaybettin …. Elim kolum uzundu ama keyfin bilir bayan çok bilmiş şımarık
Aynen ben simariğim herkes çok düzgün insan ben simarigim sizden gelecek olan yardım da gelmesin bu şekil laf edecekseniz.
Sen bilirsin
Yas kacti
27.
Sayfama yazarmisin konusalim bi
Yok
Senin icinbe rahat ol valla
Herkese ayni laf
İnsanlar artik birilerinin sıkıntısindan kendisine pay çıkarmaya çalışıyor
Engellemis
Gerizkli beni de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili gencim, yaşadığın çaresizlik ve belirsizlik hissini çok iyi anlıyorum. Yaşadığın yerdeki şartlar seni kısıtlasa da kendi potansiyelini asla küçümseme. Günümüzde internet sayesinde coğrafi engeller kalktı. Uzaktan çalışabileceğin dijital beceriler edinmeye, kendinizi geliştirmeye ve gerekirse farklı şehirlerdeki fırsatları değerlendirmeye odaklan. Pes etmeden atmaya devam ettiğin her küçük adım, seni hayal ettiğin geleceğe bir adım daha yaklaştıracak. Peki bugün kendin için öğreneceğin yeni bir beceriye ne dersin? 📚✨🎯