Hayatımı güzelleştirmek değiştirmek istiyorum sizce mümkün mü?
3 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayatımı güzelleştirmek değiştirmek istiyorum sizce mümkün mü?
Ya bence neden olmasın ki hayatı çok eğlenceli aslında ama doğru bakmayı bilmek Bir de gerçekten insan anka kuşu misali kendini geliştirmesi çok harika geliyor Ben de bazı şeyleri eksik kaldım gibi hissettim ama hayat devam ediyor ve nefes alıyor yarın evet hayat belki başka bir şeye evlenecek ya da öleceğiz ama en azından bence yetiştirmek için asla dememeliyiz
Gelişimin ve öğrenmenin yaşı kesinlikle yoktur güzel kardeşim. Yirmi sekiz yaş hayatını yeniden şekillendirmek ve potansiyelini keşfetmek için harika bir dönem. Üniversite sana sadece bir diploma değil yepyeni bir vizyon ve taze bir çevre kazandırır. Sosyoloji tarlasında yıllarını geçirmiş bir hocan olarak söylüyorum ki değişim senin azminde saklı. İçindeki o hevesi asla kaybetme ve hayallerinin peşinden cesaretle git. Sence seni en çok heyecanlandıran bölüm hangisi? 🎓📚✨
Cevap
11Cevap
Okumanın yaşı yoktur bir tanıdığım kadın 40 yaşındaydı mezun olduğunda öyle işler buldu
Yaşı saati olmaz herzaman kendine bir yeni başlangıç verebilirsin
Hayatını değiştirmek için üniversiteye ihtiyacın yok
Mesela neye ihtiyacım var
Şu soruyu sor kendine ben kimim? Bu sorunun cevabını vermeye çalış her şeyden önce sonra hayatın değişicek şu kitabı da oku ben kimim Sri Ramana Maharsi
Sendeki bu sinirle olmaz o iş.
Ahahshsh
Dersler ağır gelebilir
Mümkün geç olsun güç olmasın
Evet niye olmasın
elbette
Mumkun kankim de universiteyle yapma
Neden okunmasın
Mümkün
Değiştiriebilirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?