Üniversiteye gidersem hayatım değişebilir mi?

Herşeyden o kadar sıkıldım ki buradaki hiçbir şey bana mutluluk vermiyor artık. Yanlıs ders çalısıp 3 sene tercih vermedim 1 sene çalıstım ve sonuç hâlâ aynı yerde olduğumu gösterdi psikolojikmende çok yıprandığımı hissediyorum bazen düşünüyorum neden bir bölüm okumadım 2 yıllıkta kapasitem yetiyorken neden 4 yıllık diye zorlayıp yanlıs çalısıp vakit kaybettim diye içimde sıkılıyor ama bu sene kesin tercih yazıp uzak bir yere farklı bir şehiri görmek istiyorum yanımdaki komsu yere bile gitsem nefes alacağımı hissediyorum o derece yani. Burada hem aile sıkıyor hem sevdiğim adamla kötü seyler yasadım tabiki aynı sehirde değiliz bahane edemem bunuda ama sanki bu sehirde artık nefes almıyor gibi hissediyorum baska bir yerde en azından istediğim 2 yıllık sağlık dahi gelse hayatım düzene girer mi? Bu sadece olduğum durumdan bunaldığım geçici bir süreç sizce değil mi? Üniversitede sizce hayatım ne derece değişebilir? Kyk istiyorum özellikle baskıcı su ailemden De çok sıkıldım, ask konusunda da değmicek unutacağım bir adamı sevip acısını çekiyorum suanda derinden, bana çok haksızlık yaptı mantıken onu unutmam gerekiyor

Üniversiteye gidersem hayatım değişebilir mi?