25 yaşında üniversiteye gideceğim, ortama ayak uydurabilir miyim?

Arkadaşlar hepinize selam.

Ben bir halt yedim ve okuduğum bölümden ve üniversiteden memnun olmadigim için zar zor 2 sene uzatıp bitirdim okulu.

Sonra içinde ukte kaldı çünkü ben o zamanlar aşırı saftim ve üni hayatimi adam akıllı yaşayamadım sevgilim falanda olmadı.

Sonra dedim zaten ben yaşayamadım uniyi maddi durumumda gayet iyi.(Daha önceden ill. gal işler yaptim. Kumar)

Tabi bu işleri bıraktım yeterli param olunca ama ailem bile bilmez iş buldum ordan geliyor para dedim.

Bu sene YKS'ye girdim ve çok iyi bir yer tutturdum. Cok iyi bir bölüm.

Neyse işte yakın arkadaşımla paylaştım. Kanka sen oraya okul okumaya mi yoksa eğlenmeye mi gidiyorsun dedi her ikisi dedim. Sonra bana yalnız sen 25 kızlar 18 veya taş çatlasa 20 olucak bunu kaldirabilirmisindedi. Benim kafamda şimşekler çaktı.

Bana abi diyen mahalle çocukları kadar fark vardı yaş olarak aramda. Kendime kızdım ama biryandanda bunu yapmazsam hayatim boyunca ukte kalacaktı.

Yaşımı söylememeyi kimliğe yanlış geçtiğini falan söylemeyi düşündüm ise yararsa yap dedi.

Bende karar verdim gittiğimde kendimi 18 yaşında gibi göstericem eğer işler çok ileri giderse bir kızla o zaman gerçek yaşımı soyliycem.

Biliyorum yaptığım mantıksız ama bütün hayatımı unide sevgilisi kız arkadaşı olmamış yapayalnız kalmış bir ezik olarak geçirmek istemiyorum.

Ne diyorsunuz?

25 yaşında üniversiteye gideceğim, ortama ayak uydurabilir miyim?