Arkadaşlar hepinize selam.
Ben bir halt yedim ve okuduğum bölümden ve üniversiteden memnun olmadigim için zar zor 2 sene uzatıp bitirdim okulu.
Sonra içinde ukte kaldı çünkü ben o zamanlar aşırı saftim ve üni hayatimi adam akıllı yaşayamadım sevgilim falanda olmadı.
Sonra dedim zaten ben yaşayamadım uniyi maddi durumumda gayet iyi.(Daha önceden ill. gal işler yaptim. Kumar)
Tabi bu işleri bıraktım yeterli param olunca ama ailem bile bilmez iş buldum ordan geliyor para dedim.
Bu sene YKS'ye girdim ve çok iyi bir yer tutturdum. Cok iyi bir bölüm.
Neyse işte yakın arkadaşımla paylaştım. Kanka sen oraya okul okumaya mi yoksa eğlenmeye mi gidiyorsun dedi her ikisi dedim. Sonra bana yalnız sen 25 kızlar 18 veya taş çatlasa 20 olucak bunu kaldirabilirmisindedi. Benim kafamda şimşekler çaktı.
Bana abi diyen mahalle çocukları kadar fark vardı yaş olarak aramda. Kendime kızdım ama biryandanda bunu yapmazsam hayatim boyunca ukte kalacaktı.
Yaşımı söylememeyi kimliğe yanlış geçtiğini falan söylemeyi düşündüm ise yararsa yap dedi.
Bende karar verdim gittiğimde kendimi 18 yaşında gibi göstericem eğer işler çok ileri giderse bir kızla o zaman gerçek yaşımı soyliycem.
Biliyorum yaptığım mantıksız ama bütün hayatımı unide sevgilisi kız arkadaşı olmamış yapayalnız kalmış bir ezik olarak geçirmek istemiyorum.
Ne diyorsunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Üst sınıflardan bulursun soru mu yani bu da, bence yalan söyleme gözden düşersin, arada en az 3-4 yaş fark olması da iyidir zaten
Bilmiyceklerki gerçek yasimi
İleri gittiğini düşün kızla illaki bi gün kimliğini görcek o zaman napcan
O saatten sonra zaten bir şey olmaz. Hickimse bir anda bırakmaz birini. En kötü derimki komaya girdim. Yillarca komada kaldım
Aynen çok zekisin
Onu demesem yaşımı buyuttuler derim küçükken hadi hiçbiri olmadı öğrendi diyelim ne olacak en fazla
Çok değişik bi kafan var ne yaparsan yap ya
Ben tavsiye almaya geldim sen bana sitem ediyorsun
soruyorum sadece o saatten sonra öğrense ne olacak.
Lan tavsiye veriyorum zaten sen yalanlar içindesin yok komaya girdim yok yaşımı küçülteyim amacın ne yani
Bak sana anlatayım. Uniye gittiğimde 3. sene çok ağır bir iftiraya uğradım kendimi aklayana kadar canım çıktı ama gözden düştüm bir kere.1.5 sene okula sadece sınavlar için gittim son 1.5 yıl düzenli gitmeye başladım zaten uzamasının nedeni hem bölümü sevmemem hemde bu olay.
Saf bir çocuk olarak gidip asla haketmedigin muamelelere maruz kalmak zaten saf biri olduğundan hiçbir kızın sana yaklaşması üstüne bu iftirabolaylari yüzünden insanların disladigi biri oldum.
Hayatım boyunca insanlar tarafından eziklenmis biriydim zaten.
Senin gibi düzgün bir hayat yaşamış insanlar bunu anlayamaz belki ama emin ol benim yaşadığım şeyleri yaşamış olsan benim gibi düşünürdün.
Düşünsene hayatta hep başkalarının paspasi olmuşsun biraz ilgi görünce öyle olacak sanıp ihanete uğramış sin tutunabilirmisin hayata.
Tek istediğim elimde bir şans daha varken kullanmak.
Yaşımı küçültmek için kimlikle alakalı işlemleri bile denedim ama yapamadım.
Ben şu an iş hayatına girsem bu kafayla zaten Saygin biri olamiycam.
En azından üniversiteye gelenler 18 20 yaşlarında ben onlardan yaşanmışlık olarak daha ondeyim.
Anlamıyorum güzel bir hayat yaşamaya calismak suçmu.
Ben hatamı ediyorum bunu anlamaya çalışıyorum.
Yaşını söylesen ne kaybetceksin
Bir keresinde yaşımı soylemistim hoslandigim kız bana abi demeye başladı misal
Herkes aynı mı
Değil ama benim psikolojim kaldırmıyor artık bunu.
O insanı bulmak için binlerce kişiyle konuşabilirim ve kendimi aşık etmeye zorlayabilirim tabi ama bir kez daha kaybedemem
Senin psikolojin bozulmuş kardeş bi psikologla görüşsen fena olmaz aslında
Kaç defa gittim hep aynı tas aynı terane. Benim sözlere değil gerçek bir çözüme ihtiyacım var soyut bir çözüme.
Pardon somut bir çözüme
Yani kendi içinde çözmen lazım bunu
Bak sana ne istediğimi söyleyeyim.
Ben sadece gençler gibi eğlenmek eğlenirken üretmek aktif biri olmak istiyorum. Arkadas çevrem olsun arkadaşlarım olsun beraber gezelim eğlenelim birlikte ders çalışırken sabahliyalim flört edelim sevelim hatta s. viselim. Kisaca genç olmayı yasayayim istiyorum.
Ben aklı uckurunda biri değilim ama başkaları bunlar hakkında rahat rahat konuşurken benim hayal etmemin sapkınlık olarak yansıtılması haksızlıktan başka bir şey değil.
Şöyle düşün sen ilkokulu okumadan direk liseden baslasan dersleri anlayabilirmisin.
Ya da şöyle soyliyim 4 işlem bilmeden türev integral cozebilirmisin.
Mümkün değil.
Bende hayatta bu tecrübelerden geri kalmış biriyim takım çalışmasını bilmem sosyoloji bilmem.
Benim tekrardan ders almam lazım.
Sen ne dersin bilmem düşüncem bu yönde
Her şey zamanında güzel ama o dediğin şeyler birden olabilcek şeyler değil ama ilk seneden sınıfta arkadaş bulunuyor, bulursun kafana göre birini selam ver insanlara sana yanaşırlar zaten. Ama yaşını doğru söyle bence yine de
Peki ya tekrardan aynı sorunlari yaşarsam millet bana büyük gözüyle bakarsa.
Hadi onu geçtim bu yasa kadar hicbisey yapamamış biri olarak görülürsem insanlar tarafından bu daha kötü.
Dersin bi üni daha okudum diye bir şey olmaz ki yalan mı yani okudun, hatta millet oo çeker biz daha birini okuyamadık bu ikincisine başlamış derler seninki cesaret işi hem başarılısın demek ki yani tutturmuşsun, korkun olmasın bundan.
Oldukça kararsızım ama bakalım daha vaktim var o zamana kadar kararımı veririm.
Ama gerçekten ödüm patliyor tekrar itilecegim diye
Bir şey olmaz canım sen kendin ol için rahat olsun
Hangi bölüm
Mimarlik
Üniversite de senin yaşın kimsenin umrunda olmayacak lise gibi bir yer değil ki.
İnsanların genelde pek birbirlerilye alakası olmuyor sen gidip tanışıp konuşursan ya da o gelirse başka
E amacım o zaten