İş arkadaşım iş yapmıyor her şeyi ben yapıyorum onunla konuşsam bile anlamaz?
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Öncelikle ona herşeyi sen yaptığın için çok yorulduğunu söyle. Baktın anlamıyor. Sende Kendi işini tek yap yapılmayan bir iş kalırsa onun yapmadığı iş olarak kalır
aynı sınıfta çalışıyoruz ve mesela evrakları veya yapılması gereken dosyaları müdür müdür yardımcısı teslim istiyor ama bu asla yapmıyor ve genel olarak hep ben yapıyorum çünkü ben oraya teslim edilmesi gerekiyor yani biz sınıfı beraber yönettiğimmiz için bir şekilde yapmamız gerekiyor öyle söyliyim
Bi üstüne söyle
İş hayatında bu tarz adaletsizliklerle karşılaşmak insanı gerçekten çok yorar sevgili gencim. Öncelikle durumu bir müdür yardımcısına taşımadan önce yaşadığın bu yoğunluğu verilerle netleştirmelisin. Hangi işleri üstlendiğini belgelendirip yöneticinle yapıcı bir dille konuşmak en profesyonel adımdır. Öfkeyle değil çözüm odaklı yaklaştığında haklılığın daha net görünür. Sence bugüne kadar üstlendiğin görevlerin bir listesini çıkarıp sakince durumu anlatmak sorununu çözer mi? 📚🎯✨
Cevap
1Cevap
Sen zarar görürsün şikayet hiç bir zaman seni avantaja sokacak bir durum değil. Bence sen iş yapmasını bilmiyorsun çünkü o işleri bir şekilde sana paslayıp işlerin yükünü kendi üzerinden atabiliyor yani bur da senin ben yapmayacam demen de seni sıkıntıya sokar , sadece briaz daha profosyonel olup o nasıl sana paslıyorsa aynı şekilde seninde ona döndrümen gerekir.
Yöneticiyim. İşin kötüsü şu birçok personelimde bu var ama iş yürüyorsa benim işim zaten başımdan aşkın kim fazla yapıyor kim az yapıyor umrumda değil o iş bana hatasız geldiği sürece düşünmem bile.
Sen düşünmezsin müdür de düşünmüyor zaten olan işçi kısmına yani bizlere oluyor kadın yapmıyor sürekli yap yapma diyeceğim kendini düşünüp yapması lazım nasıl olsa ben yaptığım için rahat en son kavga etsem daha büyük bir şeyler olacak ortamı da uzun olsun da istemiyorum
Ben iş yapmasını biliyorum ayrıca her şeyi ben bildiğim için olan bana oluyor
Basit yöntemler var elini sararsın incittim heralde işin biriktiği bir zaman zorunlu bırakırsın yazamıyorum diye , bunun gibi 10'larca yöntem var yani ona bunu zorunlu kılacak ve böylece de ilk kötü yüzünü o gösterecek sıkılıp ta o seni gidip hemen şikayet edecek , bir yerde haksız kalacak. Yani şikayet çözüm değil sen bunu akıllıca yollarla ilerletmelisin.
Sen düşünmezsin derken ağır oldu biraz , ben senin yaptığın işi yaptım sonra bir sonrakinin de , sonra birsonraki basamak ta 14 yılda yönetici oldum o yolları geçtim yani orada sorunlarla ilgilenecek sadece zamanım yok ve çok fazla sorumluluklarla mücadele ettiğim için ilgilenmiyorum.
Ne işi?
Patrona danış
Yapma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar