Okul müdürü derse girme boş ver dedi böyle bir şey mümkün mü şoklardayım bir müdür böyle bir şey söyler mi ya 🤣🤣?

Genç bir adam da değil yani 45 ile 50 yaşlarda, tarih öğretmeniyim normalde ama psikolojiye de meyilliyim, zaten sosyal hizmetler okuyorum, manevi danışmanlık ve aile danışmanlığı, NLP, duygu yönetimiyle ilgili konularda sertifikalarım var neyse, müdürle program için gelmiştim, nasıl oldu anlamadım kendi ailevi sorunlarını anlatmaya başladı manyak mı, ne, zil çaldı, benim de dersim vardı neyse hocam ben kalkayım, dersim var dedi ve adam resmen boş ver hocam ya dedi, istemsiz şaşırmışım yani ben de, sonra da yani çocuklar da çok istekli değil falan dedi, utandı yani lafından. Ben de müdür odasından çıktım gittim, ilk defa bir okul müdürünün “derse girme, boş ver” dediğini görüyorum hem de devlet okulunda, şoklardayım, benimki ilk olabilir mi yoksa böyle müdürler var mı

Okul müdürü derse girme boş ver dedi böyle bir şey mümkün mü şoklardayım bir müdür böyle bir şey söyler mi ya 🤣🤣?