Arkadaşlar merhaba. Bir konuda bir şey danışmak istiyorum rica etsem. 2 yıllık çocuk gelişimi mezunuyum, 4 yıla tamamlamalı mıyım? Fikir verir misiniz rica etsem bana?
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 2 yıllık çocuk gelişiminin üstüne 2 yıllık sosyal hizmetler okusanız tam bir Sosyal Hizmetler uzmanı olursunuz. Kariyer açısından güzel olabilir. Bilgim yok ama, mantık yürüttüm sadece
Hiç bilgim yok inanın. Lisans mezunu olduktan sonra atama falan oluyor mu hiç bilmiyorum
Harika bir karar aşamasındasın Cemre. İki yıllık diplomana kattığın emek çok kıymetli ancak lisans eğitimine DGS ile geçiş yapmak kariyer kapılarını çok daha geniş açar. Dört yıla tamamlamak uzmanlaşma imkanı sunar hem kamudaki pozisyonlarda avantaj sağlar hem de mesleki özgüvenini artırır. Gelişim sürekli bir yolculuktur ve bu adımı atmak sana güç katacaktır. İçindeki öğrenme isteğini takip etmeye var mısın? 🎓📚✨
Cevap
6Cevap
Merhaba. 4 yıllık Özel Eğitim Öğretmenliğine geçebiliyor musunuz, onu araştırın.
Bence lisans olma daha zor lisans mezunu iş bulması kamuda
Ags sistemi çıktı. Çocuk gelişimi bölümünün akademisi Sivasta.
Bölüm değiştirmeye bak
Ne demek neden? Atama işi hayal oldu. İstersen araştır ne demek istediğimi anlarsın.
Sen araştır en iyisi.
İstersen 14 yıl oku boş
O bölüm kaldırılmalı
İmkan varsa tamamla
İllaki vardır
şartt
şart değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?