Yani zaten paramı alıyorum, gerek var mı yükseğe? İtiraf edeyim, akademi hayalim de yok Prof olmak gibi
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yani zaten paramı alıyorum, gerek var mı yükseğe? İtiraf edeyim, akademi hayalim de yok Prof olmak gibi
Cevap
4Cevap
Merhaba, bilgi ve birikim olarak çok ileri bir seviyede olursunuz. Maaşınız da buna paralel olarak artıyor mezun olunca.
zeni zorlamayacaksa olabilir
kariyer yapma niyetin yoksa kalsın
Ne bileyim kolumda bilezik olarak dursun diyorum bir yandan.
kaç yaşındasın
Özgüven, bakış açısı... Saygı, alanda yetkinlik... O da yetmez.. Doktora yap. Ben 2 alanda yüksek lisans yaptım.
Maaş karşılığı derse giriyorum çok saygınlık getirir mi bilemedim. Çok zorlanmıştım ilk iki sene öğretmenlikte. Hele yl bitsin de doktora 4 yıl. Daha zor.
Sınıflarla uğraşmak zır bu arada zaten.
Zor*
Ben 2 yüksek lisans yaptım. Biri eğitim yönetimiydi... Ülke çapında baya popüler oldum. 100 den fazla makale, bildiri ve alanda çalışma yaptım... Kongrelerde profesörlerin sunumlarında 5-10 kişi olurken, örneğin benim oturumumda Üsküdar Kongre Mereksinde ayakta hınça hınç dolulukla izlenmişti. Kıbrıs öyle... Özgüven.
Vay çok güzel ama ben üşengeç ve anksiyeteliyim inşallah iyi olur her şey ama bunun maddi değeri pek olmuyor değil mi yoruluyorsunuz ama tatmin oluyor musunuz
O yönden öyle evet. Size hak verecek bir not: 2018 de mevcut iktidar bana siyasi bir operasyon yaptı... Haksız bir şekilde beni görevden aldı... Soruşturmam hiç bir şeyim yok..."Bu adam bizden değil, bununla çalışmak istemiyoruz" dediler... Ben de sinirlendim ve bütün kitaplarımı yaktım... Bu ülkeye okuyan, araştıran, yazan, çizen, çalışkan adam lazım değil" dedim... Şimdi daha çok kazanıyorum. Sıfır stres ama yazık oldu... Beni görevden alanlar bana 30 dan fazla başarı, takdir, üstün başarı, aylıkla ödül ve ödül belgeleri verdiler. Bu ülkede çok çalışmak bazen mutsuz ediyor.
Devlet memurluğundan mı alındınız sonra nasıl çok kazandınız
Tayin sebebi olabilir
Çalıştığım şehirde yapıyorum zaten
Yani memuriyet için kıdem sebebi olabilir :)
Salla başını al maaşını
İşte herkesin bakış açısı farklı. Bugün ilk dersime girdim. Şimdiden gözüm korktu. Her hafta sunum,, makale, bildiri…
E tabi hangi birisiyle uğraşacan
Olduğu kadar ya, iyi düşünelimm
Kax yasinda atandin
Benim durum farklı biraz. Yüklü alım yapılmıştı.
E soylesene yaju
Alanın ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Mesleğe adım atmış olman harika bir başarı sevgili gencim. Ancak eğitim sadece maaş almak için değil kendimizi sürekli yenilemek içindir. Yüksek lisans sana olaylara daha geniş bir sosyolojik ve pedagojik pencereden bakma yetisi kazandırır. Sınıf içindeki vizyonunu geliştirir, mesleki doyumunu artırır ve gelecekte karşına çıkacak farklı kariyer fırsatlarının kapısını aralar. Kendine yatırım yapmaktan asla vazgeçme, sence mesleğinde seni en çok heyecanlandıran şey ne? 🎓📚✨