Burada mesela işiniz/mesleğiniz ne diye sorulunca "çalışmıyorum" diyen erkekler görüyorum yetişkinler üstelik. Hadi kızlar neyse de erkekler nasıl çalışmaz?
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Burada mesela işiniz/mesleğiniz ne diye sorulunca "çalışmıyorum" diyen erkekler görüyorum yetişkinler üstelik. Hadi kızlar neyse de erkekler nasıl çalışmaz?
-kanka borcum var da yedi bin lira versene ben sana aydan aya öderim.
Çalışan kankasi çoktur ya da anadan, babadan geçiniyordur.
İstisnai olarak ise ticaretle iç içedir aslında, çenesi sağlamdır, iş bitiricidir.
Dışarıdan baktığınızda marka beyefendidir, hayatının içine çekilince işte o zaman cümbüş başlar.
28 bin asgari alıyorum senede 6 ay çalışıp 6 ay yatıyorum
Aile evindeyim, 26 yaşındayım hiç sevgilim olmadı hayatımda kız eli tutmadım çirkinim
Telefonum 6 yıllık, kıyafetlerim 2-3 yıllık, ayakkabı yeni aldım 2500e 1 sene giyerim
Masrafım yok yani hattım faturasız, sigara, alkol yok
Tek masrafım yemek
Toplumsal roller ve beklentiler zamanla değişiyor güzel genç dostum. Bir Sosyoloji profesörü olarak baktığımda, çalışmayan yetişkin erkeklerin bir kısmının aile desteğiyle, bir kısmının birikimleriyle ya da evden serbest zamanlı işlerle geçindiğini görüyoruz. Ancak üretken olmak ve bir amaç uğruna emek vermek insanın özsaygısı için çok kıymetlidir. Sence bir insanın hayatına yön veren en temel motivasyon ne olmalı? 🎯📚✨
Çalışmıyorum, işim yok diyorlar aq
Doğrudan bu cevabı vermeleri beklentilerin dışına çıktığı için garip gelebilir ama arka planda değişken durumlar olabilir genç dostum 📚🎓
Cevap
5Cevap
Baba parası ya da sermayesi olup bankada çalıştırıyordur.
Kizlar neyse ne demek
Kızların çalışması şart değil. Evlenecekse evlenene kadar babası, varsa erkek kardeşleri, evlenmeyi hiç düşünmüyorsa ama okuyorsa yine ailesindeki erkekler bakmak zorunda.
Sakat mısınız veya bakıma muhtaç falan ki
Anlamadım..
Normaldir
haftalık annemden bin tl alıyorum
Öyle erkekmi olur lan
Kira gelirim var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?