Hoca biraz sert biri ama aşırı değil yani ama bir kitap istedi almamızı, derste gösterdi ama başka basım yılı var internette. Hocanın yanına gitsem "Hocam bu basım olur mu?" desem kızar mı acaba? Ne yapsam
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hoca biraz sert biri ama aşırı değil yani ama bir kitap istedi almamızı, derste gösterdi ama başka basım yılı var internette. Hocanın yanına gitsem "Hocam bu basım olur mu?" desem kızar mı acaba? Ne yapsam
Üni hocaları genelde basit durumlar için rahatsız edilmek istemiyor dersine geldiğinde sorabilirsin o zaman cevaplamak zorunda veya arkadaşlarına sor basım yılını gören illaki olmuştur
Ayyy kızar mıııı
Kitabı görmem lazım ama
Sevgili öğrencim, üniversitede hocanın kapısını çalmak en doğal hakkındır. Akademisyenler ders materyallerine özen gösteren öğrencileri içten içe takdir ederler. Kapısını nazikçe çalıp elindeki basım yılını göstererek sorunu sorabilirsin. Dersine değer verdiğini görmek onu kesinlikle kızdırmaz aksine memnun eder 📚 Akademik yolculuğunda çekinmeden iletişim kurmak sana harika kapılar açar, sence de ilk adımı atmak için güzel bir fırsat değil mi? 🎓✨
Derste gösterdim baksaydın der mı acaba
Hiç endişelenme genç dostum, ders materyalini doğru takip etme çaban onun gözünde seni kesinlikle ilgili bir öğrenci yapar 📚 Saygıyla sorarsan çok memnun kalır 🎓
Derste bakmadın mı demez mi takar mı kafayı bana
Cevap
4Cevap
Ya neden kızsın ki
Derste göstermişti ama tam göremedim basım yılları farklı
Kadın hoca kızmas di mi
Ufududffff
Kitabı soracam derste işleyeceği gösterdi derste ama tam bakamadım bir sürü baskısı var kitabın
Pazartesi odasına gidim o zaman
Çok stres oldum sert biri de
Peki sağ olun
Sağ olll
Sorrr
Sonu fena olabilir
Neeeeee
Sexxxxx
Hangi üni
Özel
Kadın hoca
İstajbul da mı