Öğrencilerim müdürün odasına gittiğimde isim mi verdiniz diye hesap soruyor. Nasıl otorite kurabilirim?

Yeni öğretmenim. Konuşanları yazdırıyorum bir öğrenciye (ona da yükleniyorlar bazen hatta ama o da kokuştu kendisini yazmıyor bu da konuştu onu yazmıyor şeklinde ne atarlar ne giderler) her ders ama müdürün odasına girdiğimde isim mi verdin diye hesap soruyorlar. Hele bir tanesi çok çalışkan ama en cazgırı da o. Aman aman bir duysanız hiç korkuları yok. Ben de isim vermedim dedim zaten kağıt da düştü isimlerin olduğu. Yani yeryüzünde böyle saygısız öğrenciler görmedim. Sonra yine konuşmaya devam ettiler yüz bulup. Sinirlenmemek işten değil. Her şeyi yaptım. Müdür sınıf öğretmenlerine söyle dedi zaten söyledim dedim. Daha çocuklar inşallah zamanla düzelir dedim. Ortaokul 1 yani 5leri diyorum. Bir kereliğine 7lere girmiştim boş derste aman aman evlerden ırak. Koyun sürüsü daha medenidir bunların yanında.

Güncellemeler
+1 yıl
Öğretmenle bağırarak döver gibi konuşmak nedir yahu
Güncellemeler
+1 yıl
Erkek gizli üyeye cevap:
Sınıfa bir kereliğine derse girseydiniz az bile yazmışsın dersiniz. Bunu 7ler için yazdım ama yargılamak, tepeden bakmak işin en kolayı nasılsa.

Kendisi g0t korkusundan cevap vermeyi engellemiş.
Öğrencilerim müdürün odasına gittiğimde isim mi verdiniz diye hesap soruyor. Nasıl otorite kurabilirim?