Ben insanlara sebepsiz yere bulaşan kişileri muhattap alamıyorum o an cevap verme gereği duymadım ama sonra düşündüm sınıftakiler ne düşünmüştür? Olayı kısa özet geçiyim;
Hazırlık sınıfındayız sınav başlıyor bi iki kişi soru sordu en sonda ben sorunsordum hocam sınavları siz mi okuyacaksınız dedim ordan kendini bilmezin biri “abi gereksiz soru sormayalım lütfen” dedi hoca da zaten iğrenç bi insandı fesattı teşekkür ederim Özgür dedi çocuğa.
Hazırlık sınıfındayız sınav başlıyor bi iki kişi soru sordu en sonda ben sorunsordum hocam sınavları siz mi okuyacaksınız dedim ordan kendini bilmezin biri “abi gereksiz soru sormayalım lütfen” dedi hoca da zaten iğrenç bi insandı fesattı teşekkür ederim Özgür dedi çocuğa.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ayy ben sinir oldum burda niye cevap vermedin kız. Burda bi gereksiz varsa oda sensin deseydin bari
Sonra ne olacak. Sidik yarışı gibi
Keşke. Ama ben böyle bi kültürde büyümediğim için bana durduk yere birine bulaşan insanlar ezik geliyor o anda cevap verecek kadar muhattap alamamıştım
@Pumpik ya gene mi ahahahah🤣🤣🤣🤣
Mauuuv
Senin yerine cevap vermek için ben çatladım burda hadsiz pislik muşmula suratlı embesil ya
Zaten pisliğe sınav çıkışı bağırdım dedi ki sen üzerine mi alındın ben onu genel söylemiştim. Bi de sınıftan bi oğlanla konuştum sınav çıkışı o da ha onu mu diyosun o çocuk salak ya dedi
Selencim sakin ol bebeğim. Sakin ol.
(Arkadaşlar ip getirin, seloşu bağlayacam, kaçıyor sağa sola)
Ohh iyi yapmışsın salağa rahatladım
@Pumpik tamam tamam sakinim kız bağırmış allahtan rahatladım 🤣🤣
😀 Selencim beni unutma
Ama hesap sorduğumu kimse görmedi düşman olduğum kızlar vardı rezil mi oldum diye düşünüyorum. Da beni bağırmaktan çok canım sıkkın dediğimde ne için diye sorup o çocuk salak ya diyen oğlanın samimiliği rahatlattı çünkü erkekler kolay kolay dedikodu etmez demek ki kimse ciddiye almadı onu
Sadece bakışlarınla ez gereksiz insanlara söz söylemeye lüzum yok aşko
Teşekkür etmeliydin böyle güzel bi hatırlatma yaptığı için
Yani biraz haklılar gibi. Sen baştan biraz sert görünseydin öyle demeye cesaret edemezdi. Ve sınıfta sevilen biri misin? Antipatik durma.
Neresi haklı tam olarak? Dersimize girmeyen hoca gözetmenimiz oluyor ve kısacık bi soru soruyorum. Senin tek derdin haksızlığı savunmak
Hahahaha neden haksızlığı savunsyım? Ben de hoşlanmam soru sormak için soran tiplerden. Ha o öğretmen okumuş ha bu öğretmen okumuş bir şey değişmeyecek. Saçma bir soeu sormuşsun, sınıfın tepki vermesi doğal. Öğretmen onaylamamalıydı o ayrı.
Değişirdi çünkü öğretmen iğrenç biriydi o okursa notumu düşük vereceğini biliyodum ki desteklediği olaya bakarsak haksız çıkmadım:)
Evet dersine ilk kez giren öğretmenin iğrenç biri olduğunu ve notunu düşük vereceğini bilmen algılarının ne kadar açık olduğunu gösteriyor. Söylesene fenerbahçe ne zaman şampiyon olur haklı kız?
Dersime ilk kez değil önceki ay girmişti tanıdım çok çabuk sinir küpünü
E kim okuyacak ki yavrum başka?
Hazırlıkta öğretim üyesi grubu var kimin okuyacağı rastgele
Saçmaymış. Ama yerinde olsam sana sataşan çocuktan ziyade hocaya ayar verirdim. Nihayetinde bu terbiyesizliği onaylayan o.
O an onları muhattap almamıştım ama düşündüm insanlar bunu anlayacak kapasitede olamayabilirler, rezil mi oldum
Takılma bu kadar rövanşını alırsın ama bundan sonra ağızlarının payını ver
Hiçbir şey.
İlla bir şey yapmak zorunda mısın
Konuşmamak en iyisi :);