Bundan sonrası için de çok bir hevesim kalmadı, birçoğu için başka bir yol olarak seçenek olarak siz olsaydınız ne yapardınız
10 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bundan sonrası için de çok bir hevesim kalmadı, birçoğu için başka bir yol olarak seçenek olarak siz olsaydınız ne yapardınız
Cevap
12Cevap
Aile, dış çevre nedir seni bu noktaya getiren? Alanını merak ettim? Belli bir yaştan sonra yeni bir yol seçmek insana çok zor gelebilir.
Şöyle söyleyeyim babamı 15 yaşında Ben kaybettim madde bağımlısıydı daha sonra Dedemi de kaybettim evde miras kavgaları oldu lise dönemindeyken ben çok hasta oldum ve üniversiteyi kazanamadım 2 yıllık kazanabildim üniversitedeyken de derslerim yani ortaydı ne çok iyiydi ne kötüydü ama bir şekilde 4 yıllığa tamamlayıp bitirdim KPSS'den de atanamıyorum e evlenmek için de galiba biraz ailevi şeyler biraz daha bana yapılmış bir şeyler olduğunu düşünüyorum aile tarafından hocalara da gittim Psikolojik destek de aldım ya Hiç olmazsa işi yoluna koymak istedim ama o da olmuyor Şimdi farklı hedeflerim var Evet ama onlar da olmayacak diye korkuyorum
Yani spora başlamayı düşünüyorum Diyetisyene gitmeyi düşünüyorum KPSS sürecinde çok kilo aldım Çünkü bir işe girmeyi düşünüyorum özelde ama bulunduğum yerden gitme düşüncem var da ailem sıkıntılı ya annem Tamam da kardeşime engelle onları bırakıp gitmek zor
Bı işte çalışmaya devam et , yapabiliyorsan birikim yap. Hayatım tadını çıkar , o şekilde devam et
hala bir yerlerde seni bekleyen birisi vardır. bu umutla hayata bakmalısın.
Doğru
ver gerçekten o adam karşına çıkacak biliyor musn
İnşallah
Bende 28 yaşındayım okulumu dereceyle bitirdim ama güvenlik yapıyorum adalet yok
Bnde lisede çalışkandım üniyi de bişekilde bitirdim sorun olmadı ama kpss çok büyük engel olmuyo
Oluyo olmazmı
Bende 28 Yaşındayım bu sene işimi alabildim zaman kaybı oldu bende de baya. Konuşmak ister misin?
? İstersen burdayım
Senin hayat bitti o zaman
Bu zamana kadar nasıl geçti o ömür
Evlen bebeğem evlen 😏
Nasibin bir yerdesir
Pes etme
Vazgeçmedim sende geçme
Evlen benimle bence
Evlen 🙂
Evlenmelisin bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Değerli genç dostum, hayatın belirli kalıplara sığdırılacak tek bir şablonu yoktur. 34 yaş geç kalmışlığın değil, tecrübeyle yeniden başlamanın en olgun çağıdır. KPSS veya evlilik hayatın tek başarısı değil, odak noktanı kendi potansiyeline ve seni mutlu edecek yeni alanlara çevirmelisin. Ben olsaydım beklentileri bir kenara bırakıp kendi yeteneklerimle yeni bir yol çizerdim. Bugün kendin için atacağın ilk cesur adım ne olacak? 🎓✨