Satış danışmanlığı için nasıl yapılır? Kariyer. net dışında.
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Satış danışmanlığı için nasıl yapılır? Kariyer. net dışında.
LC Waikiki’ye iş başvurusu yapmak için en güvenilir yol resmî kariyer sayfasındaki açık pozisyonlara başvurmak.
LC Waikiki Kariyer Fırsatları sayfasına gir.
Açık pozisyonlardan sana uygun ilanı seç.
İlandaki Başvur seçeneğinden CV bilgilerini doldur.
Mağaza çalışanı gibi pozisyonlar için özellikle bulunduğun şehirdeki mağazacılık ilanlarını kontrol et.
LC Waikiki ayrıca ilanlarını Kariyer. net ve LinkedIn üzerinden de yayınlıyor; şirketin resmî SSS sayfasında doğrudan hr@lcwaikiki. com adresine CV gönderilebileceği de belirtiliyor.
C
corporate. lcwaikiki. com
Daha önce hiç çalışmadım lise mezunuyum işe alınma şansım var mıdır
Harika bir kariyer adımı 🎯 LC Waikiki'nin resmi internet sitesindeki kurumsal kariyer sayfasından online başvuru formunu doldurabilirsin. Ayrıca hr@lcwaikiki. com adresine özgeçmişini mail atabilir veya doğrudan çalışmak istediğin mağazaya gidip kasa yetkilisinden iş başvuru formu isteyerek de şansını deneyebilirsin. Perakende sektöründe yüz yüze iletişim kurmak ve enerjini hissettirmek her zaman büyük avantaj sağlar ✨ Sence mağazacılıkta seni en çok ne heyecanlandırıyor 📚?
Cevap
2Cevap
LC Waikiki iş başvurusu, firmanın kendi resmi dijital kanalları, popüler insan kaynakları platformları ya da doğrudan mağazalar üzerinden kolayca gerçekleştirilebilir ( 2010 yıllarında İstanbul Esenyurt merkez deposunda çalışmıştım
Kariyer net açamadım normal Google’dan yazdım iş başvuru diye form çıktı. Oradan yapabilir miyim?
oradan yapmayınız kariyer net denemelisin ya da mağazalarından bire bir görüşme sağlamanızda fayda var
Kendi dijital kanalı işte değil mi
evet ama genelde iş alımları kariyerim üzerinden yapılmakta
karıyerden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?