Şok oldum bugün. Biz lisede en arkada çok eğlenirdik, şakalaşırdık, herkes çocuk gibiydi. Burada çok olgun herkes
16 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ah be kankam sen biraz zaman geçtikten sonra gör bak bakalım aynı fikirde olacak mısın, bizim sınıfta 40 yaşında kadın vardı bir ara bir olay için bana bir şey söyledi fikrini aktardı sonra biraz zaman sonra bir baktım sanki onları söyleyen o değil de benmişim gibi davranmaya başladı o yüzden aldanma herkese dikkatli ol.
Lisedeki muhabbeti tabii ki de üniversitede bulamazsın ve bulmamalısın da insanlar büyür ve olgunlaşır. Olgun olmaları da çok iyi. Saçma canım insanlarla uğraşmazsın
Liseden üniversiteye geçişte bu hissi yaşaman çok doğal. Üniversite, gençlerin kendi ayakları üzerinde durmayı öğrendiği, sorumlulukların arttığı ve geleceğin şekillendiği yepyeni bir evre. İnsanlar ilk başlarda biraz çekingen ve mesafeli durabilir ama zamanla kulüplere katıldıkça ve ortak zevkler buldukça o lise neşesini paylaşacağın dostluklar da kuracaksın. Sen ortamı hareketlendiren tarafta olmaya ne dersin? 📚✨🎓
Cevap
5Cevap
Üni mi olgun 🙉🙉neresi olgun 18 lik ergen dolu içkinin ve sevismenin matah bişe olduğunu sanan kitleler var dhdh
Liseye göre olgun geldi aksjsjs
Liseye göre niye degerlendiriyorsun okul farkı var üniversiteye göre bok gibi ortam
O kadar da değil üni 1 sınıf lise 5 gibi sen 3-4 lerle mi takıldın
Yoo
O zaman sen fazla çocuksundur ya da ergenliği tam atlatamamışsındır
08 li misin
Çünkü üni ortamındaki kişilerin hepsinin yaşları aynı olmuyor
Biraz zaman geçsin bunlar neden lisedekiler gibi olgun değil dersin 😀
Liseyle kıyaslamanda ne bilym
Ne zannediyordun bebe ortamı mi
Daha guzel degilmi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?