kızları aşırı olgun , zeki , aşırı güzel erkekleri de olgun , zeki ve aşırı yakışıklılar... 90 lılar neden bunlardan nefret ediyor? BKZ -> Aleyna Tilki
2000 li milenyumlar neden bu kadar olgun güzel /yakışıklı?
Olmayan zeka mı? bence eğitim öğretim yıllık başarı istatistiklerine bir bakmanı öneririm.. Ayrıca olmayan zeka diyerek alelade ortada olan bu gerçekleri görmezden gelen sende zeka olmadığını düşündürdün..
Bu egitim sistemindeki başari mi? Egitim ; komutlari tekrar etme , ezberleme ve kabul etme aktivitesidir. Ve ortalama zeka düzeyine gore hazirlanmis bir müfredattir. Calisan herkesin kazanabilecegi bir seviyede. Zekanin tanimini ögrenmen gerekiyor. Zeki insan dedigin arastirmalara gore hala dunya nin % 2 sini oluşturan bir topluluk. Gercekten zeki biriyle karsilmani umarim. Bana hak verirsin.
Ülkenin eğitim derecesini yükselttiler bunu önce bir kabullen. Yurtdışında bilim fuarlarına proje götürüp 4. lükle ülkemizi temsil ettiklerini ne çabuk unuttun? Aşırı Önyargılı bir insan olduğun kanısına vardım..
yanlış düşünce neresi olgun? seks objesi olmak güzel olma anlamına gelmiyor sigara içip küfür etmek sokakta şort ve tsort ile gezmekte sadece eğlencelik kızlara sempatik gelir adam dediğin ağır başlı olur sesi çıkmaz...
Üzgünüm ama 2000'li nesil tırt nesildir. Başını TV'den, PC'den, telefondan ve tabletten kaldıramayan, beyni yıkanmış, popüler kültürün kölesi olmuş, hiçbir merakı, tutkusu olmayan bomboş bir nesil.
Zekayı 2000lilerin okul puanlarına bağladığına göre derslerin kötü olmalı :) Zekanın derslerle bir ilgisi yok hele ki bizim ezberci eğitim sistemimizde..
Ülkenin eğitim derecesini yükselttiler bunu önce bir kabullen aşırı önyargılısın.. Yurtdışında bilim fuarlarına proje götürüp 4. lükle ülkemizi temsil ettiklerini ne çabuk unuttunuz? Zekanın derslerle ilgisi yok mu o zaman sen annenin karnında öğrendin matematiği öylemi? Ayrıca benim notlarımın kötü olduğuna nerden vardın? Aşırı Önyargılı bir insan olduğun kanısına vardım..
Bak ben önyargılı değilim ama buna inanmak zorunda değilsin.. :) Sen beni anlamadın ama anlamamana hak veriyorum ve tekrar anlatmayacağım.. Sen sayısal zekadan bahsediyoraun benim kastetmek istediğim bu değildi her neyse takıl sen.. 😉
En İyi Cevaplar