Arkadaşlar öncelike gerçekten erkek olarak doğmuş birilerinin bu kadar güzelliğe ulaşmalarını merak ediyorum. Birkaç örnek koyacağım, hepsinin üreme organı gözüküyordu lakin o şekilde koyarsam soru kaldırılır, siz google a shemale yazınca görürsünüz zaten. Ya tamam ameliyatla yapıyorlar da bazıları kızlardan bile daha güzel. Gerçekten çok acayip ya, gay değilim fakat etkilenmedim değil gerçi bunlar üreme organı dışında bence erkeklikten çıkmış kişiler aldığı hormonlar sayesinde. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Örnek fotoğraflar:
Fıkıh ta hünsa diye bir şey var çift cinsiyet doğmak anlamına geliyor. Hatta mekke de görevli olanların çoğu hünsa. İster aile belli bir yaştan sonra psikologlar yardımıyla bir cinsiyeti tercih ediyorlar. ya da bişey yapmıyorlar çocuk kendisi tercihini yapıyor. Ben bazılarının hünsa olduğu kanaatindeyim.
Öyle olanlar çift uzuvlu doğuyor zaten. Psikolojik değil fiziksel şekilde. Karşı cinse eğilimin varsa eğer bunun altında farklı sebepler aramalısın çözüm olarak
birinci neysede 2 3e cidden güzel mi diyorsnuuz? kanka onlar ne estetikler oluyor burnunlarini cartu curtr ceneleri hep yeniden yapturuyorlar adeta istedigi bir insan oluyorlar normal
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya şimdi bazıları var gerçekten baktığın zaman erkeği andırıyor ama bunlarda öyle bir şey yok ve evet bence güzeller. Dediğin gibi heryerini yaptırıyorlar.
Ya varda burda olmaz. Akrabalar felan öldürür herhalde. Yurtdışında farklı biri olarak yaşama başlangıç yapılabilir. Lakin atıyorum 70 yaşıma geldim. Ne kaldı o güzellikten, ha birde ben imanlı birisiyim bunun ahiret işi de var, biliyorsunuz Allahın yarattığı cinsiyeti değiştirmek günah vs. vs. aklımda çok şeyler varda bilmiyorum ya.
Hayatımı yaşıyorum diyorsun yani. Aslında yaptığınız size göre mükemmel bir yaşam. Mesela cinsel ilişkiye girersiniz, günah korkunuz olmaz, veya gusül almazsınız öyle bir derdiniz olmaz. Bizde öyle mi bu yaşıma geldim elime kız eli değmedi, onun haricinde bazı alimler mast. ın günah olduğunu söylüyor ama bende şunu söylüyorum, ben evli değilim, zina yapıp günaha mı gireyim yoksa kendimi mi tatmin edeyim, hangisi daha az günahsa tabi ki o- mast. Bunun haricinde atıyorum bugün benim banyo yapma günüm değildir ama mast ihtiyacım vardır, yapamam çünkü gusül almam lazım. Peki şimdi sana soruyorum; Sen günahları işliyorsun ve en başta inanmıyorsun, bunun hesabı olmaz mı? Çok iyi biliyorum ki biliyorsun Allahın varlığını, peki neden inanmıyorsun :)
siz ilişki sonrası gusul alıyorsunuz. Biz ise rahatlamak adına duşa giriyoruz. Siz sevap olduğu için ya da emredildiği için yardım ediyorsunuz. Biz yardım etmek için yardım ediyoruz. Siz günah diye kötü şeylerden kaçınıyorsunuz Biz kötü olduğu için kaçınıyoruz. Siz allahın verdiği canı almak günahtır diyorsunuz. Biz kişini yaşam hakkını elinden almak kötüdür diyoruz.
Birçok noktada aynıyız. Siz dini açıdan bakıyorsunuz biz ahlaki açıdan insanlık açısından. Örneğin size öldürmek günah değildir dense öldürebilirsiniz belkide. Ama bize günah olmadığı halde öldürmüyoruz gibi düşün. Uç örnek oldu ama mantığı anlarsan ne demek istediğimi anlayacaksın
Kuran ı kerim bilime ışık tutuyor. Peki buna ne diyorsunuz. Üstelik peygamber yazması derseniz de okuma yazma bilmeyen birisi nasıl o kadar bilimsel bir şeyi bilebilir. O halde bu ilahi değil de nedir?
kuranı kerim bilime ışık tutuyormuş cidden bu saçmalığa inanıyor musun? Eğer bu durum gerçek olsaydı. Müslümanlar bilim alanında dünyanın en iyisi konumunda olmaları gerekirdi...
Bilime ışık tutmak bilimin ortaya çıkardığı şeyleri kuranda arayııp bulup burda yazıyormuş demek değildir. Bilime ışık tutmak kuranı okuyup kuran sayesinde bilimsel keşifler yapmaktır.
Kuran sayesinde bilimsel keşif yapılıyor zaten. Kuran da uzay kavramları geçmeseydi kim bilebilirdi uzayı. Ayrıca ilk bilim adamları müslüman bilim adamlarıdır. şu an müslümanlar ne halde onu zaten biliyoruz. Maalesef batı çaldı herşeyimizi. Bugün senin kullandığın telefon bağdat dan çıkmıştır. Bağdat ilimin merkezidir ama pis kafirler müslümanları öldürüp çaldılar herşeyi. Tüm kitapları yaktılar. Daha anlatılacak çok şey var ama bilmem anlar mısınız.
kuran daha indirilmemiş iken uzay kavramı vardı bu dünyada gerek metinler gerek görsel resimler gerek piramitlerdeki resimler... Ne anlattılar bilmiyorum sana ama malesef gerçeklikten uzak şeyler hepsi yok telefonu bağdattan çalmışlar yok bilmem ne... Hadi çalındı diyelim peki niye şu an üretemiyorlar acaba? Her ürün elinin altında ona rağmen niye üretemiyor birşeyler? Madem kuran ışık saçıyor niye kurandan okuduk bulduk denilen 1 adet buluş yok :D gerçekleri gör dostum masallara inanma...
Dostum tamam da Allahın varlığı haşa kuran dan itibaren değil ki, ilk insanı da o yarattı alemi de o yarattı. Yani diyorsun ya; kuran dan önce de uzay kavramları vardı diye, önceki peygamberlere de allah vahiy indirdi. Bunlar masal değil bence sende inansan iyi olur, en azından kendi açından. 60-70 senelik ömrünün sonunda öldüğün zaman geri gelemeyeceksin ve pişmanlığın bir şey ifade etmeyecek, yol yakınken bence dön dostum :/
İlahi dinler ve insanların oluşturdukları dinler vardır. Benimle aynı vasıfları taşıyan birisinin dinine neden inanayım? Bu sebep ile insanlarınkini bir kenara atıyoruz. İlahi dinler ise bir yaratıcı tarafından gönderilmiştir. İnsanların iyi bir yaşam sürmeleri için. Çoğu ilahi dinlere baktığın zaman (bozulmamış hallerinde iken) İslam a çok benzer şeyler vardır, çünkü aynı kişi emretmiş. İslam ise onların en sonuncusu ve güncel olanıdır ve tüm insanlığa indirilmiştir. Onda hiçbir şüphe yoktur. Bilmiyorum sende oluyor mu ama benim yanımda devamlı Allahın olduğunu hissediyorum. Zaten öyle “Allah size şah damarınızdan daha yakındır” ayeti var. Ben bu ayeti iyice kavradıktan sonra yapacağım her kötü işte o aklıma geliyor ve Allahın beni gözetlediğini hatırlıyorum. Aslında seni de gözetliyor ama sen bunun farkında değilsin :/
dostum mantıklı konuş mantıklı... Hiçbir dini araştırmamışsın bilgin yok kalkmış onlar yanlış benim inandığım doğru diyorsun :D
müslümanların bu dünyaya hiçbir katkısı olmadığı halde katkısı var diyorsun çaldılar diyorsun zırvalıyorsun... Müslümanların bu dünyada tek yaptığı şey savaşmaktır 1500 yıldır aynı kitaptan sorumlusunuz ama 1500 yıldır dünyanın en vahşi insanlarısınız hala daha savaş halindesiniz. Dış güçler mış güçler hikayelerini bırak... Kaçamak cevaptır o..
Maalesef işid gibi oluşumlar müslümanları barbar olarak gösteriyor. Peki siz nasıl ateist oldunuz. Ananız babanız müslüman değil mi. Türksünüz herhalde öyle değil mi? Herkes müslüman doğuyor diye biliyorum
herkes müslüman doğuyor değil.. herkes müslüman doğuruluyor dostum :D senin cocuğunu doğduğu an alıp yahudi aileye versek 20 yıl sonra has yahudiyim der müslümanlık yanlıştır der :D tamamiyle yetiştiriliş. Senin dinin yaşadığın bölgeye göre belirlenir. Ailene göre belirlenir.
İşid el kaide pkk pyd vs vs vs vs birçok müslüman terör örgütü var bu dünyada. hepisnede gerçek müslüman değil diyorsunuz :D imam tecavüz ediyor gerçek müslüman değil vs vs vs.
nasıl ateist olduğuma gelirsek araştırdığında tüm dinlerin saçma olduğunun farkına varıyorsun. Önemli olanın din değil insan olmak olduğunu anlıyorsun. En önemliside ne biliyor musun? Siz diyorsunuz ki tanrı yaratılmadı hep vardı ama tüm herşeyi o yarattı o zaman 2 adet soru çıkıyor ortaya
1 tanrı yaratılmadı ise insanlar evren yaratılmadı hep vardı diyebiliriz neden diyemiyoruz? 2 madem insanlar yaratıldı evren yaratıldı o zaman tanrıda yaratılmıştır peki onu niye sormuyorsunuz?
İnandığım yaratılmış olsaydı o zaman onu da yaratan birisi olması gerekirdi. Bundan dolayı o yaratılmamıştır. Eskiden beri vardır. Evren yaratıldı, hep vardı diyemiyoruz çünkü Allahın katı ile bizim bulunduğumuz aynı değil. Oraya gitmen için ruh olman lazım ki öldüğün zaman oraya gidiyorsun. Allah bizi imtihan etmek için yarattığı evrenin içinde yaratmıştır. Aslında ruhlarımızı onun katında yaratmıştır ve hepimiz evet sen bizim rabbimizsim dedik sende dahil, sonrayı zaten biliyorsun bebek olarak doğduk. Bu sebeple de doğan her bebek müslüman doğar çünkü ruhu; Allaha sen benim rabbimsin der.
tanrıyı yaratan birisi olmadığını nereden biliyorsun diyorum bende sana? Kanıt var mı? Hurafelere inanıp gerçekmiş gibi konuşuyorsunuz cidden. Kanıtı olmayan varsayımlara kalben inanıp bu doğrudur diyorsunuz o kadar...
Doğrudur demeyeceksin ben doğru olduğuna inanıyorum diyeceksin.
Tanrı kelimesinin anlamını bildeydiniz böyle konuşmazdınız. Tanrı yaratılmamış ve kimseye muhtaç olmayandır. Onun ismi de Allah CC dir. Bilmiyorum hiç mi korkmuyorsunuz. Ben şahsen Allahın devamlı yanımda olduğunu hissederim ve korkarım.
Kusura bakma geç cevap veriyorum, senin gibi bazı hurafelerde kandırılmış insanları kurtarmak için ilim öğreniyorum. Burdan senin için yapacağım tek şey dua etmek: Allah seni hidayete erdirsin. Daha fazla uzatmak istemiyorum, Allaha emanet ol.
işin vardır gücün vardır elbetteki geç cevap yazabilirsin kusur yok :))) Başkalarının düşüncelerine hurafe diyeceğine önce kendi düşüncelerinin hurafeliğini kontrol etmende fayda var zira inancın saygı duymanı emrederken hakaret etmekten geri kalamıyorsun söylemlerinde...
bana saygı duy diye emreden birileri yok bilmem farkında mısın? Ben istersem küfrederim bu benim terbiyesizliğim olur :D ama sen hakaret eder küfreder isen inandığın dinin emrini uygulamamış olursun. Yani terbiyesizliğinin yanına birde dine uymamak girer :D tabi bunu bir ateistten duyman daha da kötü. :D
Allah dine zarar verenlerle savaşmayı da emrediyor.(Savaşmak derken herşeyi harp meydanında algılamayın, fikir savaşı vs.)-Bazı cahiller öyle anlıyor da gene de açıklama yapmak durumunda kaldım. Sen saygı duymaz isen benden de saygı bekleyemezsin. Dinsiz olmak ile küfürbaz olmayı karıştırma. Kafir olmana saygım vardır ama dinime küfür etmene saygım yoktur. Zamanımı çalıyorsunuz, iyi günler dilerim.
dinine küfür ettiğim yok etmemde zaten. dinlere saygım yoktur emin olabilirsin. İnanan kişilere saygım vardır... Üniversitede 1 yıl boyunda oda arkadaşımı sabah namazına kaldırmış insanım ben ( 2. öğretim olduğun için sabahlardım) Ayrıca kimseden dua da dini bilgide isteyecek değilim isteyecek olsam sorar öğrenirim değil mi :D
işte sorun burda :D o saygısından 1 kere bile gel kılalım dememiş iken sen sürekli keşke cemaat yapsaydınız araştırman lazım gibi saygısızca devam ediyorsun. Dini öğreneceğine saygıyı öğrenseydin keşke...
Beni tanımadan saygısız ilan ediyorsun. Bu hayatta görebileceğin en saygılı insanımdır. Ayrıca orda gülücük koymuşum orda sana kinayeli şaka yaptığımı anlamış olman lazımdı. Neyse.
ben gördüğüm kadarıyla konuşuyorum. Karşındaki insan şaka sever mi sevmez mi kinaye sever mi sevmez mi düşünmen lazım değil mi? :) yine kızmıyorum sadece cümlelerin hoş değil. Senin inandığın sana göre doğru benim düşüncem bana göre doğru
Pardon beyfendi o kadar düşünemedik affedim. Şakayı bende sevmem ama yerinde kinayeli bir şeydi. Neyse artık birbirimize iyi akşamlar demenin zamanı geldi mi?
Tam içimden siz geçiyordunuz, acaba neden cevap vermedi diyordum ve cevap verdiniz, ilginç bir tesadüf. Neden saçlarınızı uzatmıyorsunuz veya makyaj vs.
En İyi Cevaplar