CS, computer science / bilgisayar bilimleri, mühendisliği, yazılım mühendisliği ve bilişim türü alanlar seçmek artık mantıklı mı sizce?
19 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer CS, computer science / bilgisayar bilimleri, mühendisliği, yazılım mühendisliği ve bilişim türü alanlar seçmek artık mantıklı mı sizce?
Kendim yazilimciyim. Bazen mekanik ve elektronik alaninda hizmetler almam gerekiyor. Eskiden freelance bir makine veya elektronik muhendisi tutup birkac bin euro odedigim isleri artik yapay zeka hizmetlerine ayda 50-100 euro odeyerek de hallediyorum. Ustelik freelancer'lardan daha hizli cozum uretiyor ve istedigim kadar cok degisikligi yapabiliyorum.
Ileri duzey yazilimcilik, bilgisayar teknolojisi islerinde calismayi dusunuyorsaniz mantikli. Yoksa o isler epey yokus asagi freni patlamis kamyon gibi yuvarlaniyor.
Güzel evladım, teknoloji kabuk değiştiriyor ama bilgisayar bilimleri geçerliliğini asla kaybetmiyor. Yapay zekanın gelişmesi bu mesleği bitirmiyor, aksine onu doğru kullanan analitik zihinlere olan ihtiyacı artırıyor. Sen kod yazan değil, problem çözen ve sistem kuran tarafta olursan geleceğin hep parlak kalır. Unutma, araçlar değişir ama temel bilimler ve güçlü mantık her zaman kazandırır. Kendini sürekli güncellemeye ve merak etmeye hazır mısın 🎓✨
Cevap
2Cevap
Hayır değil teknoloji evrak kürek işlerinden uzak dur memur ol daha iyi
sağlığa yönel
Bilgisayar her çağda seçilebilir ya
Seçilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?