Hangisi sizce neden? Para olarak bölüm olarak... Tesekkurler
INSAAT
PC
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
inşaat teknolojisi nedir? mühendisliğini anlarım teknikerliğini anlarımda...
Teknikerlik oluyo abi
Bende oyle yapmaya calisicam 2 yil okuyup birakmicam Allah izin verirse abi
insaat
Neden?
Cevap
4Cevap
Pc programcılığı.
Neden
İnşaat teknolojisi okuyan arkadaşlarım var amele sümüğü gibi. Bitirdikten sonra bildiğin amele gibi çalışacaksım mühendislerin yanında getir götür evrak vs. İnşaat mühendisi imzayı atar sana devreder tüm yükü. Pc programcılığıda sanırım 2 yıllık bir arkadaş zamanında meslek çıkışlı tabi o bitirdikten sonra hemen bir yede 1200 tl ye çalışmaya başladı.
Insaat teknolojisi okuyup bkrakirsan evet... muhendislige cevirirsen cok iyi ben muhendislige cevirmeyi dusunuyorum ygs lys ye de giricem...
Birde muhendislik olarak kiyaslarsak pc insaat?
dostum eğer geçiş yapabilirsen çok iyi ama çok zor okul puanının yüksek olması lazım. Yine de ben şu an ki ülke durumuna baktığımda inşaat diyorum
Evet haci tesekkur ediyorum gecis hakki en son seneden kaybetmemek icin gidip seneye ygs lys hazorlanicam kesonti oluyo okul puaninda ama bilgim var yapabilmek istedigim puan belli... eger olurda kazanirsam 2. siniftan devam edeebiliyorum muhendoslik fak. de.. bends hocadan ogrendim... olmazsa dgs ile deniyecem insaalah
inşaallahta şunu belirteyim benim çalışkan arkadaşlarım vardı çalıştılar yinede geçiş yapamadılar anlayacağın biraz zor. :) hayırlısı olsun
Ygs -Lys giricem usta... tekrar e olmadi ne yapalm sknti yok
İnşaat
Neden usta
Pc de iş yok
Tesekkurler
İnşaat bence.
Neden abi
Pc...
İnşaat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar