3-4 gün oldu işe başlayalı ama gitmek istemiyorum ailem üstüme geliyor sürekli elalemin çocukları nasıl çalışıyor diye ne yapacağım ben
18 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yapabilirsen Güvenli hissettiğin işlerde çalış.
Onun dışında alışacaksın merak etme ben 9 yaşımda çalıştım babam terk etti diye 19 yaşımda okuldan ayrıldım üniversite vs bıraktım para yoktu diye Şimdi birden fazla mesleğim var
Her sabah kalkmak istemezdim işe Milletin ağız kokusunu mu çekicem derdim şimdi kendi işimi kuruyorum inş
ne işi
Birden fazla işim var önce fırında çalıştım 25-50 kglık unları taşıyordum 9-10 yaşlarımda Daha sonra gassalık bile yaptım şu an kendi çiftliğimi kurucam İnşAllah bir sorun çıkmazsa.
Hayvanları insanlardan Çok seviyorum
İşe alışmak birkaç günde olacak iş değil, en azından bir ay dayanıp ortamı görmen lazım. Başkalarıyla kıyaslanmak can sıkıcı olsa da aileni biraz olsun susturmak ve kendi harçlığını çıkarmak için o işe devam etmen gerekiyor.
Sevgili gencim, hissettiğin bu baskıyı ve bocalama halini çok iyi anlıyorum. Yaşadığın bu durum son derece insani, yeni bir ortama alışmak her zaman zaman alır. Ailen senin geleceğini düşündüğü için telaşlanıyor olabilir ama önemli olan senin ne hissettiğindir. Onlarla sakin bir anında oturup duygularını ve zorlandığın noktaları açıkça paylaşmayı dene. Acaba seni asıl zorlayan şey işin kendisi mi yoksa alışma süreci mi, hiç düşündün mü? 🎓✨
Cevap
8Cevap
Çalışacaksınız aileniz sizi hayata hazırlıyor yapacak bir şey yok
😔😔
ilk zaman asırı zor gelicek önemli olan dayanmak sonra alısacaksın
amelelik yapmaya alışmak istemiyorum açıkçası ya
Benide zorluyorlar ama ben çalışmıyorum ve ben erkeğim sen kızsın asıl benim çalışmam lazım ama çalışmıyorum 😂 boş ver gitsin
nasıl çalışmıyorsun ya kaç yaşındasın
18 yaşındayım
okulun yok mu
Üniversite 2 ye geçtim yaz tatili boyunca yattım
18 yasında nasıl uni ikiye gectin ln
Erken başladım bi sene sınavada hazırlanmadım hiç o yüzden
Başta alışmak zor olur zamanla alışırsın
alışamıyorum bu değiştiğim kaçıncı iş yeri sayısını bile unuttum
hangi ülke
napıcaksın ki orada
Ne iş yapiyosun ki
çalış kendi paranı kazan ailene bile muhtaç olma
abla olmuyor ya çok zor şartlar verdikleride üç kuruş çıkıp gitmemek için zor duruyorum yoksa ailem evden kovuyor
Ne iş yapıyorsun
market
Zamanla alışırsın
Ne iş yapıyorsun?
markette çalışıyorum
İlk haftalar zor gelebilir, alılıyorsun :)
yok ben alışamam alışmakta istemiyorum
Ailenle konuş gitme işe o zaman
ya izin vermiyor babam evden kovuyor bende babanemlere gidiyorum hep orada da kalamıyorum kalabalıklar zaten ama çalışamıyorum da😭😭
Evlen o zaman :)
evlenmeye hazır değilim yaşımda küçük
Çalışmadan da olmaz ama
Çalışmak ayıp değil
ayıpla ilgisi yok
çok zor geliyor istemiyorum iş yeri üstüme üstüme geliyor birde ailem baskılayıp tehdit edince hiç çalışasım gelmiyor
Ne işi yapıyorsun
market
İşin çooook zor Allah sabır versin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?