Ben easyim, mat hariç diğer derslerim çok iyi, bu sene mat yüzünden mezuna kaldım öneriniz var mı?
20 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer hergün belli saat mat çalış derim mat sınav için çok önemli kesin yapman gereken bir alan
mat çok iyi değilse kolaydan başla zora doğru git test kitaplarında ama sırayla çöz ve yapamadığın soruları sakın atlama aksine onlara daha çok özen göster deneme işleride var tabi tyt de ilk 12 konu bittiyse hemen başla tyt denemelerine düzenli olarak çöz
genel 1 hocadan konuyu bitirdikten sonra hep soru deneme şeklinde git derim ben
Sağol bebeğim tavsiyeler için tyt+ayt 4-5 ayda bitmez mi ya sadece matematik basıp öbür derslere tekrar yapsam
tyt hiçbirzaman bitmez bitermi gözüyle bakma gelişme gözüyle bak düzenli götür soru çöz ve 12 konu bitince tyt aralık ocak gibide ayt denemelerine kesin başla
Ben kasıma kadar anca tyt bitiririm aralıkta nasıl ayt denemelerine başlıyım
tyt ayt birlikte götür ilk 12 konu bittiyse hemen ayt ye başla diğer derslerim iyi dedin ztn tavsiyem bu
Tamam canim sağol
<3
matematikte konu çalışmak demek soru çözmek demek bana göre. bol bol soru çözmen gerekiyor. bir de bunu zamana karşı yarışarak yapman gerekiyor. hızlanmaya çalışmadığın sürece beyin hızlı düşünmeye yönelmiyor.
Sevgili gencim, elbette mümkün! Diğer derslerindeki başarın zaten disiplinli çalışabildiğini net şekilde gösteriyor 📚 Matematik gözünü korkutmasın, mezun senenin avantajını kullanarak planlı bir kampla konuları temelden zirveye taşıyabilirsin 🎯 Her gün düzenli soru çözümü ve yanlış analizleriyle kısa sürede harika bir ivme yakalayacağına inanıyorum. Kendine güvenip bu yola baş koymaya hazır mısın? 🎓✨
Cevap
2Cevap
Çok basıt, ogrenım algorıtması onemlı, düzgün bır calısmayla profesör bile olursun, aybı sehır olsak yardım ederdım yaparısn inan kendıne
tamam onu biliyorum mesela 8-9 ay değilde 3-4 ayda bitirebileceğim bi program yok mu
Var tabı kı
Matematik kasacaksın 1 yıl yapacak bişey yok
Bacım kısa sürede bitmez mi konular bitsin test çözem diyom
Hızlı giden ata ne olduğunu biliyorsundur hjff Hemen bitsin diye çalışma. Konuları çok iyi anla, sindir. Bu şekilde her soruyu çözersin emin ol. Şimdiden başlarsan yetişir
Matematik görünce 4 damarım tikaniyo
Benimde ama yapacak bi sey yok
Benden çoktan geçti de yapabilmeyi isterdim çok ama sözel zeka üzerine eh iste nasip
Kesinlikle yapabilirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?