Arkadaşlar matematiğim 0 ..2 yillik üni mezunuyum ama 4 e tamamlamak istiyorum.. matematiği evde calisarak öğrenebilir miyim? Dershane demeyin aileme yük olamam.. cevaplarınızı bekliyorum :)
Cevabın nedir?
+1 yılevde çalışark öğrenilse keşke herkes mühendis avukattı malesef dersane şartki sadece dersane yetmşyor dersanede birebir etütler alman lazım ya da bir tanıdıktan ucuza ders alman lazım bedava almaya calısma kimseden ders parasız kimse güzel anlatmaz bir halt anlayamazsın
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisiniz kitaba bakip kaliyorum birseyde anlamiyorum napicam bilmiyorum keşke anlaticak biri olsa cabuk ogrenirim ama oda yok :(
En İyi Cevaplar
+1 yılMatematiği öğrencem de gerisi kolay temel konuların mantığını öğren çarpım tablosu bölme işlemi falan rasyonel sayılarıda hallet gerisini çok rahat birşekilde yaparsın. Sadece çözümlere bak yeter yavaş yavaş fullersin :))
140 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah :D
- +1 yıl
İnşallaha bırakma işini :D Özel öğrencilerime çarpım tablosunu çok iyi öğrenmelerini söylüyorum onun haricinde matematikte bişi yok sen çarpım tablosunu öğren ben sana limit öğretirim :)))
Soran+1 yılMatematikçi misin? :D
Soran+1 yılCarpim tablosunu unutmusum. biraz :) nasil ogreticeksin?
- +1 yıl
Üniversite öğrencisiyim matematik dersi veriyorum 3-4 öğrencim var zaten matematiği söktüler yani abi bu kadar kolaymıydı matematik diyorlar sen düşün :) Ben sana çözüm göstererek öğreticem çözümleri en olmadı skype den anlatırım ama sende çabala :) Çarpım tablosunu öğrendikten sonra matematikte birşey yok :)) Fonksiyonlardan örnek veriyim mesala f (x)=x+2 de sana grafik sorar çift mi tek mi tersi falan filan f (2) değeri kaçtır falan filan sadece yerine yazıyorsun okadar :D Limittede öyle sadece trigonometri birazcık bilgiye dayalı ama onada lisedeyken bir sistem kurmuştum 2 saatte sana trigonmetriyi çok iyi bir şekilde anlatırım geometride , fiziğinde iyi olur :)
Soran+1 yılVay bee sen neymissin :D banada öğret tek isteğim KTÜ de okumak :)
Soran+1 yılParayıda bir şekilde hallederim merak etme.
- +1 yıl
Para işini sonra konuşuruz bu yıl sınava giriyorsan 60 günde ktü ye girersin hedefin ne? Bu yılmı giriyorsun sınava
Soran+1 yılTemmuzda sinav ama o kadar cabuk nasil ogreniyim anca 2016 da girerim bu sene hayal :(
Soran+1 yılÇocuk gelişimi okudum 2 yillik.. ama matematiği ilerletirsem bolum değiştirmek istiyorum ATT felan oda olursa tabi :)
Soran+1 yıl60 gündemi? Dalgamı geciyosun :D
- +1 yıl
Ygs konularını bilen birine 2-3 saatde anlatıyorumda sen bilmediğin için hiç çarpım tablosunu halletmen yeter bir günde 10 saat çalışcaz *z ben mantığı ve yapılış şeklini göstercem bilgileri atcam sen ilgileniceksin hergün 1-2 konu garantilersen 20 gün içinde falan mat biter netlerin en az 25 olur türkçe zaten yapıyorsun 30 yap en az fendende kimya biyolojiyle başlayıp fizik mantığını hallederiz en az 10-15 net yap sosyalde bilgine kalmış :/ Ben yapmadım şahsen :D lysdede ygs temelin olduğu için 15 günlük sıkı çalışmayla bitirirsin 1 haftada herçeşit soruya bakarsın bilgiler akılda kalsın diye deneme çözdünmü lysde 40ın üstünde olursun az uz geo yaparsın alanına görede işte türkçemi ne yapıyosan ona göre çalışırsın kalan süredede :)
- +1 yıl
Çocuk gelişmimi seni tanıyor muyum? adın elif olabilir mi?
Soran+1 yılHayır selin ben.
Soran+1 yılVay be bu kadar cabuk mu nasıl calisicaz peki?
- +1 yıl
Çok tanıdık geldi :D bunları daha önce duymuş gibiydim. dd kusura bakma bir arkadaş vardı part time çalışırken tanışmıştık öyle yani. dd oda 2 yıl çocuk bölümü okmuştu ATT falan istiyordu oda :D çocuk bölümü okumasına rağmen çocuklar çok rahatsız ediyormuş onu isim vermiyim bir yerde çalışıyor ://
- +1 yıl
İstanbul'da oturuyorsan kolay ama oturmuyorsanda farketmez skype görüntülü konuşma ben sana yarım saat açıklarım kalanında oturur çalışırsın :) çözemediğin soru olursa ararsın video çekerim yollarım :)
Soran+1 yılGerçekten tanimiyorum..:D Burak simdi elifi felan nasıl ogreticeksin bana matı onu soyle
Soran+1 yılSkype kullanmiyorum ama
Soran+1 yılAnkarada oturuyorum.
Soran+1 yılNeyse kaydolurum sorun değil yeter ki ogreneyim
- +1 yıl
Fem Simetri 1-2-3 ygs setini alıyorsun geçmiş yılların denemeleri ve test kitabı femden :/
1. Çarpım Tablosunu Öğren İyice
2. Başlangıç Rasyonel Sayılar , Üslü Sayılar , Bölme Bölünebilme , Taban Aritmetiği, Oran Orantı , Mutlak Değer, Temel Kavramlar Şeklinde... (SIRALAMA AYNEN BÖYLE)
3. Mantık , Küme, Bağıntı, Fonksiyon , İşlem Modüler
4. Problemler
5. Bunları iyi kavrayabilmen için her bölümden günde en az 200-300 soru çözmelisin çözemediğini bana mesaj atarsın skypeden hemen dönerim merak etme :) yapamayınca zorlama zaman kaybı olur. daha sonra geri dönmemek için sistem böyle direk öğreniyorsun.
6. Genel deneme çözüm ygs ve lysdede okadar kasmana gerek yok rahat ol Mat Türkçe yaparak çok iyi bölümlere gidebilirsin.
Soran+1 yılTamam alıcam.. inş faydasi olur..:(
- +1 yıl
Bu arada denklemleri cebirsel ifadeleri dert etme 10 dakikalık bir anlatımla hiç bir korkun kalmaz şuanki ilk önceliğin çarpım tablosunu iyi bir şekilde öğrenmek olsun 30x49 diyince hızlı bir şekilde çarp 9x8 diyince falan çünkü en kolay üslü sayıları anlatmak çok uzun sürüyor sen çarpımı hallet üslü sayıları sana yarım saatde anlatamazsam tazminat davası açarsın! Soru kaçırmak yok rahat ol çok rahat çözüceksin.
Soran+1 yılÖğreticeksin dimi? Beni yarı yolda bırakma.. kazanirsam yanina 1 kilo baklavayla gelirim :D
Soran+1 yılHatta bir tepside borek yaparim :D hamaratliyimdir.
- +1 yıl
ahaha teşekkür ederim gerek yok reklam yaparsan yeterli olur :)
Soran+1 yılPankart acarim :D
Soran+1 yılTamam facebook, twitter, ve instagram ımda seni paylasirim :D
- +1 yıl
:Ddd Youtubede falan reklam yapıcamda hani sosyal çevreye duyurmak için az buz çevre gerekiyor :)) Sen arkadaşlarına duvarlara toplu tuvaletlere falan yazarsan site adresini :d Site tutar yattığm yerden para kazanmaya başlarım. d
- +1 yıl
Anonim olarak olacak şirket düşmanım olmasınki rahat para kazanıyım. dd Seni tanıyan prim yapmak isteyip yanına gelicek kazandığın para yarıya düşücek neyse skype adresimi özelden atıcam lütfen yaptığıma karşılık sadece reklam ve kimseye bişi bahsetme hakkımda :)
Soran+1 yıl:D ne tuvaleti ya ben kendi evimden başka wclere girmem. ne okulda ne carsida :D YouTube olabilir bak arkadaslarimda çok öneririm seni..:)
Soran+1 yılKolaymı zormu onu söyle sen? Ya ogrenemezsem?
- +1 yıl
Özelden mesaj atsana bende adresimi atıyım
Soran+1 yılGonderemiyorum mesaj
- +1 yıl
Kesinlik veriyorum Tazminat davası açarsın, zamanını çaldığım için bende onaylarım :)
- +1 yıl
Gizlidesin ondandır belki :/
Soran+1 yılDemekki garanti vermiyosun:D
Soran+1 yılZamanimi caliyosan birşeyler öğrenememiş im demektir.
- +1 yıl
Garanti veriyorum :))) Tekrar dene mesaj atmayı
+1 yılhadi benden kıyak sana. :) sana önereceğim kitapları al 5-6 ayda mat 1 konularını halledersin.
antremanlarla mat 1-2-3-4
sıradışı analiz bunlarla halledersin tek başına19 Yorumla
Soran+1 yılVallahimi kız :D ayy sevindim şimdi tamam alıcam.. saolasın.. Allah razı olsun.
- +1 yıl
ne demek hayatım :) sıradışı analizden emin değilim ama ant. dan eminim bende onlarla öğrendim liseyi açıktan okudum sözel derslerle uğraştım amaa dershanede tm yim :) ama sana bişey sormam lazım toplama çıkarma ile başlıyor kitap el hızını arttırman için. daha sonra çarpanlara ayırma falan var toplama çıkarma kadar kolay ama yapamam diyorsan 1 den başla yok onlarda iyiyim diyorsan ant. kitabı 2 kitabını al 9 sınıf ondan başlıyor çünkü
Soran+1 yılGülmede çarpım tablosunu bile unuttum.. toplama çıkarmayıda takan tukan yapıyorum :D
- +1 yıl
ben ezbere bilmiyordum. inan vallahi utanmıyordum da orada çarpım taplosu bile var diyor ki kitap buraya ezberleyene kadar oku takılıyorsan geçme gerekirse 100 kere oku. sen 1 kitabını al ama soru atlamadan çalış olur mu takıldığın olursa sorabilirsin bana da :)
Soran+1 yılTamam çok saol canım :)
- +1 yıl
rica ederim bu arada e. i. g için ben teşekkür ederim :) bu arada kitabı 25-26 tl satılıyorlar sakın alma o fiyattan ben kazıklandım sen kazıklanma git öğrenci kitapları satan yerden al pazarlık yap 10 tl bile inebirler
Soran+1 yılNe demek.. kitapta pahaliymis gerçekten.: D tamam ucuz yer bulursam alirim arastiriyim birazda.
- +1 yıl
20 bulursan al derim sonuçta sağlam kitap
Soran+1 yılTamam :)
Tabiki istedikten sonra olur. Hem bakın ne guzel düşüncelisiniz. Allah işinizi rast getirir siz emek verdikten sonra. Inanıyorum ki basaracaksiniz. Ama güven ve azim ☺
12 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel yazmissiniz:)) inş bakalım istek var içimde inş daha güzel olur hersey..
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
10Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen anlamadim sen matematigin dunyasini mi anlamak istiyorsun yoksa 3. Uniye gitmek icin lys de falan mi gerekiyor? Bide 2 uniye de ts den mi girdin yani hic matematik olmadan uniye girmek anlamadim
13 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıllık üniversite mezunuyum simdi 4 e dgs ile tamamlamak istiyorum. bu yüzden mat şart oldu :(
Cevap sahibi+1 yılHimm yani okul icinse kendi kendine calisaral yapabilirsin bence simdi once sey yap senol hoca falan var konu anlatiyor o guzel anlatiyor ordan konulari izle ve ogren sonra guray kucuk yayinlarondan falan al konu anlatimli faskul orda sana soru kalibi ezberletiyor gibi gelebilir ama konuyu anladiktan sonra cozersen oyle olmadigini fark edersin. Ben lisedeyken konuyu hic dinlemezeim sinavdan 2 gun once guray kucuk bitiridim 70 alirdim eger konuyu dinleseymisim 100 aliyormusum yani oyle ilginc bir kitap konuyu bilmeyen ogrenciye bile soru cozdurebiliyor yani
Soran+1 yılVayy be tamam öyle yapıyım inş işe yarar teşekkürler gerçekten.. çok saol:)
Adım Adım Matematik adli bir matematik kitabi serisi var. Sana cok yardimi dokunur :)
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim.. çarşıya indigim zaman bakıcam:)
+1 yılBen yillardan sonra daha yeni başladım matematiğe ozel ders alıyorum ama o imkan yoksa internetten Şenol hoca var onu dinle bir de iyi kaynak kitap al
00 Yorumla
+1 yılValla bir yardim olmadan ilerlemek zor.. basarabilirsin. Benimde 0di 3 ay icinde belirli bir tempoda bayagi cok sey ögrenmstim. Matematik o kdrda zor degil. Belrli bir kurali var. Sabirla azimle basaracaksiin ins:(
01 Yorumla- +1 yıl
:) olcakti. d
Ewt , ama çok sabırlı ve bol bol doru çöErek , kokaysan zora doğru ve bol bol çözümlü soru bnkası çözmk
00 YorumlaEvet yaparsın canım kendi başına gir internete çok güzel siteler var bu iş için. Ama ciddiye al git düzenli olarak izle çalış bende zamanında az çalışmadım çok faydasını gördüm inş sende görürsün..
00 Yorumla
+1 yılbende istiyorum 15 mat 15 fizik yapsam Türkçe sosyal çalışarak yaparım ama matematik fizik çalışarak yapamam diye korkuyom yardımda alamıyorum :(
03 Yorumla
Soran+1 yılNe olacak bizim bu halimiz:(
- +1 yıl
işin kötü tarafı yapamadığımız için ya boşa çalışıyorsam sınavda 0 çekersem korkusu sınavda çalıştığım konulradan bir ışık görsem tek başına çalışınca oluyormuş bak desem güvenim gelecek mesela tükçede korkum yok çalışırsam yaparım diyorum sosyalde öyle ama mat fizik tam bir baş belası :(
Soran+1 yılBen fizik felan calismiyorum matı yapsam yeter türkçeyi zaten yapiyorum.
zor olacagini dusunuyorum cunku matematik zincir gibidir halkalardan biri birkaci koparsa zincir ozelligini kaybeder.
04 Yorumla
Soran+1 yılO zaman imkansız gibi birşey: (
Soran+1 yılBen henüz aglamadim ama sinirlenip kitabi firlattigim çok oldu.
adım adım matematik diye bir kitap var tam sana göre onu bul
00 Yorumla
+1 yılBen sınavdan önceki gün profesörlerle yarışacak kapasiteye geliyorum sınavdan sonra ilkokul 1 :D
013 Yorumla
Soran+1 yılAhahah :D 1 saniye önce yazsan simdi eic Secmistim:) neyse başka sorulara inş..
Soran+1 yılSen nasıl calisiyosun?
- +1 yıl
Sağlık olsun :D valla ablacım ben şöyle çalışıyorum sınavdan önceki gün bütün elektronik aletlerimi başka bir odada bırakır otururum başına şöyle bir saat iyi niyetli kız arkadaşlardan arakladığım notlara bakarım sabah okulda gözüme kestirdiğim 3 5 ineğin yanına oturur sesli çalışmalarını dinlerim sonra bir bakmışım baki bey 70 :D
Soran+1 yılTü allah seni kopyacı senii :D ona kalirsa bende vizeden 30 aldim finalden 100 sabahcilardan soru arakladim da geçtim yoksa nerede..:D dgs de kopya cekemem ama öttürürler :D
- +1 yıl
İnekler velinimetimiz sende bir kaç tanesiyle ortam kurdan iyi olur bizim inekler masa tenisi hastasıydı onlarla ortam kurayım diye hepsini yeniyim biraz kaynaşalım diye ne kadar uğraştım biliyomusun sen :D çok meşakatli o yol çok ekmek yemen lazım :D
Soran+1 yıl:D alemsin hee.
- +1 yıl
Valla bizde ortam böyle :D
- +1 yıl
Ayrıca kopya konusundaki yeteneğin de taktir edilir arkadaşlarca onunda notlara yarı yarıya etki ettiği doğrudur :D
Soran+1 yıl:D ne fenasın sen yaa korkulur senden :D zeka fiskiriyo maşallah:D
- +1 yıl
Estağfurullah sadece yıllardır yaptığım seylerde birazcık profesyonelleşmeme engel olamıyorum o kadar :D
Soran+1 yılSeni zeki şey..:D basarilarinizin devamini diliyorum efenim.:)
- +1 yıl
Teşekkürler gizli haylaz ;)))
Soran+1 yıl:))
+1 yılMatematiği aslında herkes yapabilir. Ancak yapabilmek için öncelikle ön yargılarımızdan kurtulmamız lazım.
10 Yorumla
+1 yılolabilirisin.
11 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah:)
Ben sana öğretirdim matematiği..
02 Yorumla
Soran+1 yılSaolun çok düşüncelisiniz masallah.
3 aylık ısın var kendıne guvenıyosan
011 Yorumla
Soran+1 yıl3 ayda olurmuş gerçekten o_0
Soran+1 yılNasıl olucak o?
Soran+1 yılNasıl yani?
Soran+1 yılDgs için.
Soran+1 yılEğer ilerletirsem bölüm bile degistirebilirim:)
Soran+1 yılGerçekten mi? Nasıl taktik mesela siteniz felan var mı?
+1 yılruh halim.. :D
00 Yorumla
+1 yılçalıştırana bağlı bu
00 Yorumla
Devamını Gör(1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?