Matematikte tek bildiğim toplama çıkarma 2 sene içinde tyt matematikte çok iyi netler yapıyor hale gelebilir miyim sadece matematik çalışıcam bu mümkün mü? Nerden başlayabilirim?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
En baştan basla youtubeden sıfırdan matematik videoları falan var aynı zamanda bı kaç kaynak çöz en kolayı dan zoruna doğru bol soru gör
2 senede ülke kurar bağımsızlığını bile ilan edersin
Hiç anlamıyorum ama
Halbuki ki gayet basit ama , hayat gibi.. denklemlerden ibaret
tabiki mümkün ama çok düzenli ve doğru şekilde çalışmalısın
2 sene mi naptın yahu çok uzun sure 1 sene diyelim ona düzenli disiplinli şekilde çalışırsan duman attirirsin
Abi hiç yapamıyorum ama yani 2 sene bile az geliyor özel ders mi alsam birde
Youtube videolar olması lazim bi bak oralara nasıl anlayabiliyormusun
Anlıyorum ama sorulara gelince yapamıyorum aynı tarz soru çıkarsa yaparım farklı tipte görünce bakakalıyorum
Tyt ye gireceksin demek lise ye kadar okumuşsun demektir. İllaki biseyler biliyorsundur
Çözümlü sorular cox nekadar çok soru çözersen okadar ilerlersin
Anmıyorsan demekki temeli atiyorsun amaç kat çıkmak onun içinde bol bol soru çözeceksin zaten bi yerden sonra çat çat çözersin
Senin. Seneye deyil 3 5 aylık isin var ozman madem. konuyu anlıyorsun
Hoca anlatıyor soruyu anlıyorum farklı tipte soru gördüğümde yapamıyorum sanırım bol soru çözmem lazım her soru tipini görmem gerekiyor
Aynen kardeşim 💪
Bol soru çözersen zehir gibi olursun
Mesela çözemez için soruları burdan eğitim kategorisinden sor cevaplarlar ben görürsem cevaplarim anında
Ya abi teşekkür ederim 😀umarım yapabilirim bakalım
Once kendine inan.
Emin ol yapabilirsin, eger kendine inanirsan yapamiyacagin sey yoktur.
Bunca sene yapamadım ama lisede bir arkadaşım vardı benimle aynı seviyede o da mat yapamıyordu son sene çalıştı yapmıştı biraz ümitliyim o yüzden
Eger cok istersen suphesiz kesin yaparsin.
İnşallah abla ya teşekkürler
Rica ederim
Çok sıkıntı. Ama olabilir
Neden sıkıntı
Yaparsın. Bence antrenmanlarla mat'tan başla
Ever öyle yapıcam tyt seviyesinde yapmam yeter ama bayaa iyi olmam lazım 60 mat 40 yapmam lazım zor bayaa of
60 mat dediğin ne
@Beterinnbeteri DGS
DGS eskisi kadar zor bir sınav değil çalışırsan yaparsın seni sadece sözel mantık kısmı zorlar o da Allah vergisi bişeyler olucak yoksa biraz zor skxkxkx
@Beterinnbeteri sözel salla ya matematik çalışıcam sadece istediğim bölüm sayısalla alıyor 45 mat yapsam şöyle sözel tarafından da 30 falan gelir kazanırım herhalde bilmiyorum sıfır matematik şu an 2 senede yapabilir miyim bilmem 45 nerde sıfır nerde yarabbim 😂😂
Matın içinde var sözel mantık soruları ablacım. Şurdan şunu yaparım diyenlerin yaptığını görmedim djxnxjx ama 2 sene var daha yaparız hele diyip geçiştirirsen olmaz o iş. Zihnini sürekli canlı tutman gerekiyor soru çözerek
@Beterinnbeteri Hayır ya geçiştirmiyorum düzenli çalışıcam ama hedef koymadan çalışmak saçma olur o yüzden dedim. Ayrıca ilk planım olursa okumam başlarım matematiğini de derim yakarım tek tek kazanırsam da bırakırım 😂😂
Hangi bölüm için bu çaba
@Beterinnbeteri hemşirelik. Sevmiyorum sağlık normalde ama ataması iyi diye işte polislik kazanırsam okumam
Umarım başarılı ve mutlu olursun
@Beterinnbeteri umarım teşekkürler sende öyle 🌸
Seninle aynı durumdayız bende çok çalışicam
Kaç yaşındasın
L/sa 1 im ama boşladım bu seneyi
Evet gelebilirsinn
Bunca sene naptın
Yattım
Harika 😀
Hahaja abla napim ilk planım farklı o olursa okumam zaten yakıcam mat kitaplarını tek tek hahaha
Boşver yatmaya devam et okumak meşakkatli iş sana gelmez
Sen ev hanımsın herhalde
Hayır ☺️
Nesin abla
Diş hekimi
😃😃 neden gizlendin
Maviler yazdı da ondan
Çok çalışırsan olur
Gelemezsin.
Niye
Gelebilirsin