1 yıldır işsizim iş bulamıyorum çıldıracağım artık para olmaması bir şey alamıyor oluşum beni çok yoruyor
3 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
12Cevap
Fabrika iş ilanları var mı bulunduğun çevrede? Birde facebook iş ilanlarına bakmalısın. Hangi şehir/ilçe de oturuyorsan onun Facebook iş ilanları grubuna katıl. Çok iş oluyor orada
2 bin tane kurumsal firma var ekstra olarak güvenlik görevlisi olup hatta kpss ile devlet kadrosu ile düz memurluk kadroları hastane temizlik vs personelleri dahi olabilirsin. Nasıl almıyorlar?
A101, şok, BİM gibi yerlere de başvur.
İş kurun online sitesindeki profilini doldur ve oradan da iş ara
Yok yok boşluk yok ilan yok alım yok
para is secmessen okullara temizlık iscisi alıyolar typden en yakın oldugun okula girip calısabılırsın 9 aylık
Erkek olsaydın alırlardı ama kız olduğun için biraz zor alırlar gibi duruyor
Birde yaşadığın yerde önemli
Artık üni mezunu da iş bulamıyor max baristalık ve marketler var
Yani gerçekten artık bunalıma girdim ya yok Gerçekten yok Ne olacak böyle
KPSS denesene lise için çok güzel kontenjanlar var mis gibi bide benim aklım olsa ortaöğretim KPSS girerdim
Başvuru yaptım ama Anadolu lisesi mezunuyum mesleki değil ne kadar şansım var bilmiyorum
Fark etmiyor canım. Senin becerilerin neler becerilerine uygun işlere bak market falan da bakma kariyer. net vs her gün başvuru yap müşteri temsilciliğine falan çok alıyorlar. İnşallah en kısa zamanda gönlüne göre güzel bir iş bulursun
Kız zaten 2 çağrı merkezi şirketinde çalıştım 1 senedir ayrilmisim 1 haftadır yine girmeye çalışıyorum kaç gündür görüşüyorum almıyorlar
Hemen bulunmuyo canım Allah önünü açsın inşallah
Marketler alıyor
Hiçbir Market almıyor benim olduğum şehirde herkes işsiz olduğu için herkes marketlerde çalışıyor ve marketlerdeki hiçbir iş ilanı da görmüyorum
Sen yinede git form doldur hepsine
Ben nasıl işe giriyorum liseden beri 4 farklı işe girdim hala daha çalışıyorum
Marketlere surekli basvuruyor musun
Deneyimim yok marketlerin ilanlarını da görmüyorum ve herkes marketlerde çalışıyor çünkü herkes işsiz arkadaşım başvuru yaptı kimse almadı
Ustune duseceksin sık sık basvuru yaparak sorarak oraya girenlerde deneyimsiz kimse anne karninda bilerek mi dogdu
BİM market alıyor
Her yerde doluşmuşlar boşluk yok ki benim arkadaşım O kadar gitti almadılar
Ben de o güç kuvvet nerede var depolarına başvurayım onca şu sevkiyat şeyini bana taşıttıracaklar
Eee yinede olsun o kdr gücüm kuvvetim yok belim bacaklarım ağrıyor
Üni mezunları bile iş bulamıyo ki
Lisans mezununu da almıyorlar merak etme
Evet evet evet … offff
Marketler alıypr
hangi şehir
Ortaöğretime gir
Restoran ve marketler alıyor
Lise kpss ye gir
Hangi şehirde yaşıyorsunuz
Bulursun
Nerede yaşıyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Seni çok iyi anlıyorum genç dostum, yaşadığın bu belirsizlik ve parasızlık hissinin seni yorması son derece insani. Günümüz iş dünyası ne yazık ki diplomasız gençlere fırsat tanımakta biraz acımasız davranıyor. Ancak bu durum senin yetersizliğin değil, sistemin bir sonucu. Pes etmek yerine yeteneklerini geliştirmeye, online sertifika programlarıyla CV'ni güçlendirmeye odaklanmalısın. Sen kendini yatırımla büyüttükçe kapılar illaki açılacaktır. Bugün geleceğin için hangi küçük adımı atacaksın? 🎓✨