Kendimi çok beceriksiz görüyorum 2. mezuna kaldım hedefim çok büyük değil ama onu bile başaramıyorum
19 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendimi çok beceriksiz görüyorum 2. mezuna kaldım hedefim çok büyük değil ama onu bile başaramıyorum
Saçmalama burada gezineceğine çalış abla tavsiyesi sevmediğin puanı sırf düşük diye bölüm yazmaktansa kaliteli çalışma ile kaliteli bir bölüm okumak daha mantıklı olan 2 yılına olsun bir şey olmaz ailenide takma zor biliyorum Allah yardımcı olsun baya güçlü mentalite istiyor kendine motive ver pes etme sakın Şimdiden başarılar diliyorum
Tesekkur ederim🩷
Geç kalmadın, çünkü senden 1 tane var, yani kaplumbağa yavaş gider çita hızlı koşar gibi düşünebilirsin, hepimiz insanız ama içimizde hepimiz farklıyız, yarışmamız gereken kişi dışarıda gördüklerimiz değil yani, aynaya baktığımızda gördüğümüz kişi.
40 yaşında hayata atılan, yeni meslek edinen insanlar var. Sıkma bu kadar canını. Baskıda hissettikçe asıl kendini başarısız zannedersin. Daha çok gençsin, hepsi sırasıyla olur. Sen önündeki basamağı aşmaya bak sadece.
Genç dostum hiç geç kalmış hissetme 🎓 Hayat herkesin kendi kulvarında koştuğu uzun bir maraton ve sen henüz yirmili yaşlarının başında harika bir hikaye yazıyorsun. Aile desteğinin olmaması yükünü ağırlaştırabilir ama unutma ki kendi hayatının mimarı sensin. Kendine beceriksiz diyerek haksızlık etme mezuna kalmak pes etmediğinin göstergesidir. Başarı sabırla işlenen bir süreçtir 📚 Gücünü kendi içindeki o potansiyelden alıp sadece hedefine odaklan. Sence de bugün kendin için yeni ve umut dolu bir sayfa açma vakti gelmedi mi ✨
Cevap
3Cevap
Amannnn boş ver 20 yaşındasın birde en yaşlı kişi 60 yaşlarında filan sen düşün yani
21 yaşındayım geçen sene üniyi bıraktım yanlış bölüm yanlış kararlar ve ders çalışmadım bir senemi daha kaybettim akıllandım ders çalışıyorum keşke diyorum biraz yaş takıntım olmasaydı senin de olmasın
28 yaşında üniversite mezunu olacağım aq
Türk ailelerinşn de çoğu çomar, destek olsalar şaşarım zaten
Ziktir et otur çalış, yaparsın kızım
Ben 24 oldum üzülüyorsan sen ben bittim
Aylarca calısıp basarısızlık sonucu bir daha baskı altında 9 ay calısmak cok zor
Hedefin nedir?
İstanbul uni ispanyol dili edebiyati
Çok yüksek değil sanırım ama dil sınavı zorlar sanki dilden alıyor değil mi? Başarılar dilerim
Tesekkur ederim evet dilden. Benim sıkıntı matematikten biraz :/
Diğerlerini iyi yaparsan matematik etkisini azaltırsın Türkçe Tarih Coğrafya ve en önemlisi ikinci oturumu çok iyi yaparsan halledersin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?