Bir arkadaşım yurttan ayrılacak, ayrılmadan yurtlarımızı değiştirmek istiyoruz. Bu mümkün mü? Süreç nasıl işliyor? Mesela pazartesi konuşsak, hangi gün tam oda değişikliği sağlanır? Becayiş oluyorsa
21 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir arkadaşım yurttan ayrılacak, ayrılmadan yurtlarımızı değiştirmek istiyoruz. Bu mümkün mü? Süreç nasıl işliyor? Mesela pazartesi konuşsak, hangi gün tam oda değişikliği sağlanır? Becayiş oluyorsa
büyük ihtimalle o iş o kadar hızlı yürümez. yurt müdürlüklerinin onay süreci, dilekçeler falan derken pazartesi konuşup hemen çarşamba günü değiştirmek genelde hayal oluyor. ikinizin de idareye gidip durumu anlatmanız ve dilekçe vermeniz lazım, onların uygun görmesi gerekiyor.
Dağ basındaki yurt. kampüse gitmek için 3 vasıta degisiyorum ekle sil haftasına kadar beni kampüs yurduna versinler bir sey istemiyorum
Sevgili gencim, KYK yurtlarında karşılıklı yurt ve oda değişimi yani becayiş yapmanız mümkündür 🎓 Değişim yapacağınız arkadaşınla birlikte her iki yurdun idaresine başvurup dilekçe vermeniz gerekir. Yurt şartlarınızın ve tiplerinizin uyumlu olması bu süreci hızlandırır. Belgeler tamamlandığında ve onay çıktığında işlem genellikle birkaç gün içinde, en geç hafta ortasına kadar tamamlanır 📚 Aklındaki hedeflere odaklanırken bu pürüzleri kolayca halledeceğine inanıyorum; peki yeni odan geleceğin için nasıl bir çalışma alanı sunacak sana 🎯
Arkadaşımla beraber mi gitmeliyiz?
Evet güzel kızım, iki tarafın da dilekçe verip onaylaması gerektiği için idareye arkadaşınla birlikte gitmeniz süreci çok daha hızlandıracaktır 🎓📚
Yurt idaresine o yurda kayıtlı olmayan birisi gidebilir mi ki?
Cevap
2Cevap
Gittikten sonra başvur zamanını geçirirsen kalırsın orads
Kalınacak mekan değil. Baya her yıl 2 kez zehirlenme neredeyse her ay asansörde kalma vakası yaşanıyor. Kimse istemediği için yurdu yurt da baya boşaldı. Bu yüzden karma yaptılar yurdu. Kantine sırayla gidiyoruz erkeklerle :)
Yurtlarda becayiş kaldırıldı. Sistem üzerinden yapay zeka ile yapılıyor artık.
Öğrenci işleri yapılıyor diyor ama
Gsb biz den yapabilirsin ama şu an yeni kayıtlar yerleştirildiği için nakil talepleri kapalı.
Eskiden dilekçeyle yapılıyordu sanırım yurt idaresiyle bi konuş istersen
Bilmem yonetimle konus hadi oda kolay ama yurt bilemiyorum
Aynı hafta içinde diye biliyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?