Şehirdisi mecbur ekonomi kötü biliyorsunuz.
-Kyk yurdu çıkmadı diyelim nasıl bir yol izlemem gerekiyor? Özel yurtta kalmak istemiyorum eve çıkarım o parayla
AFYON OLUCAK BUYUK İHTİMAL !
Şehirdisi mecbur ekonomi kötü biliyorsunuz.
-Kyk yurdu çıkmadı diyelim nasıl bir yol izlemem gerekiyor? Özel yurtta kalmak istemiyorum eve çıkarım o parayla
AFYON OLUCAK BUYUK İHTİMAL !
Öncelikle hayırlı olsun. Ben ilk sene yurtta kaldım hem ortam yaptım kendime hemde şehri tanıdım ikinci sene kafa dengi güvenilir arkadaşlarimla eve çıktık.
Şöyle de yapabilirsin üniversitenin itiraf sayfaları oluyor oraya yaz kız ev arkadaşı aranıyor diye illa ki dönüş yapan olur ama tanımak için zaman lazım evde kalacaksınız sonuçta o yüzden ben ilk sene yurtta kalma taraftarıyım
Erkek girebilir mi diye sormuşsun. Annem baban, o zavallı ailen seni oku diye gönderiyor birileriyle aynı evde kal diye değil.
Sen okusan ne olur, okumasan ne olur. Senden ne anana babana hayir gelir, ne evlensen eşine hayır gelir nede bu ülkeye hayır gelir.
Ben utanıyorum sen ve senin gibileri görünce.
@nefeelli 😂😂😂
Erkek girebilir mi diye sorması belki babası bir süre kalacak? Belki dedesi erkek bir akrabası kalacak? Nereden biliyorsun? (Benim babam çalıştığı için) ben, annem ve dedem gittik. Apartta dedem annem benimle bir süre kaldı (alışana kadar). Sonuçta parasıyla dimi? Hatta apartta annesiyle kalan kız bile vardı.
Zavallı bir ailem yok, kendi paramla okuyacağım. Kişi kendinden bilir işi kafan belatına çalışıyorsa benim yapabilceğim bir şey yok. TEDAVİ OLAMAYA BANA GELME benden hiç kimseye hayır gelmez ya üfürükcüye git bu kafa yapısıyla anca o
Soran peki neden erkek alınır mı diye soruyorsun
Cevap
2Cevap
Eğer yurt çıkmazsa ucuz yollu 2 1 bı ev tutarsın orada bı kaç kişiyle tanıştırsin illaki ev tutmak isteyen ev arkadaşı arayan bı cok kişi olur 1 hafta içerisinde eğer sen de istersen 1-2 ev arkadaşı ile beraber masrafları paylaşarak devam edebilirsin :)
İlim yayma da kal. Özel yurt ama devlet yarısından çoğunu karışılıyor
Afyon da olsa tek başına eve çıkman güç. Ev"e bir ortak bulman lazım
Afyon olacak demissiniz ne oldu neresi geldi?
Apart oteller var
Kız erkek karışık kalabiliyorlar mı? Misafir olarak yoksa kız binasına erkek giremiyor mu?
Hiç bilmiyorum istersen araştır sor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?