Bugüne kadar sadece çağrı merkezinde çalıştım, o da bir kaç ay o kadar, onun haricinde hiçbir farklı işte çalışmadım çünkü yok artık öyle ki 25 yaş üstü kızları kimse almıyor, iş bulamıyorum
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çalışmak senin doganda yok diye bir şey olamaz. Cadde , cadde gez iş ara. Birde iş begenmiyorsunuz arayan herzaman iş bulur knka büyük şehirde yaşıyorsunuz iş bulamıyorum diyorsunuz bu çok komik. Hadi adada yaşasanız bulamazsan anlarım küçük bir ada iş yok deseydin neyse. Büyükşehirde nasıl iş yok. 😀
Büyük şehir ama çalışmayan genci de çok gel 2 dk sonra sor sokağa bakalım hangisi iş bulabiliyor 100e yakın iş başvurusu yaptım aynı yerlerde defalarca başvurdum daha geçen bir iş yeriyle 2 defa görüştüm ısrarla okeylediler ama yine kimse dönmedi hadi onu geçtim asgari ücret bile vermiyorlar ve sigorta da vermiyorlar sen olsan kabul eder misin? Olduğum şehirde iş imkanları kısıtlı İstanbul Ankara İzmir Antalya değil burası iş çeşitliliği çok olsun
Knka ben üniverste mezunuyum. İş bulamadıgım için her sektörde çalıştım çalışmadıgım sektör yok. Türkiye böyle bir ülke yapabilcek bir şey yok. Elimizde olan bir şey yok. Buldugun işte gir çalış. Herşeyde 4/4 olmasını bekleyemezsin. Olmaz. Çalışma saatkerini sıkıntı yapma, bu ülkede 4/4 bir iş yok. Tek sen degilsin ki bir sürü insan var.
Türkiyede asla emeginin karşılıgını alabilcegin , bir iş bulamazsın ülke böyle.
bence tamamen saçmalık, 25 yaş üstü kimseyi almamış olmaları diye bir şey yok sadece doğru sektörü bulamamışsındır. çağrı merkezi dışına çıkıp farklı alanları denemek lazım, o yaşta insanın çalışması gayet normal.
Çalışma şartları çok ağır günümüzde. çok çalışsan da geçimini zor karşılıyorsun ama aç kalmamak için çalışmak zorunda insan. belki de başkasının işinde çalışmak yerine kendi işini kurmalı.
Kendi işinide kurmak için para lazım yok.
Gelişim yolculuğunda yaş sadece tecrübedir ve senin potansiyelin düşündüğünden çok daha yüksek 🎯 Yaşın veya geçmiş tecrübelerin seni asla sınırlandırmasın, her yaş yeni bir uzmanlık alanı inşa etmek için harika bir başlangıçtır 📚 Çağrı merkezi deneyimindeki iletişim gücünü alıp dijital becerilerle birleştirmeyi hiç düşündün mü? Kendi yeteneklerini keşfedip yeni donanımlar kazandıkça kapıların nasıl açıldığına sen bile şaşıracaksın ✨ Şimdi sor kendine: Hayatını değiştirecek ilk adımı bugün hangi alanda atmak istersin? ✍️
Cevap
30Cevap
iş bulmak önemli değil önemli olan kendine uygun iş bulabilmek ya da emeğin karşılığını alacağın iş bulabilmek.
25 yaş üstü bahsettiği sanki 60 yaş üstü🤣🤣birincisi yaşın çok genç ikincisi iş bulmanın ve çalışmanın yaşla ne ilgisi var aw
Şart koymuşlar çünkü ilanlara kendim görüyorum 25 yaş üstü kabul etmiyorlar kaç defa ilanda yaş sınırına takıldım
Ben hiç öyle bişe görmedim 24 yaşındayım okulu iki sene önce bitirdim işsizim eve gelince bazı yerlerde çalıştım geldim bulasikcilik yaptım cafede garson oldum çeşitli yerlerde çalıştım yine kimse 25 diye yaş sınırı koymamış bilmiyorum saçma geliyor 25 ve ustude oldukça genç yaşlar sonuçta yirmili yaşlar böyle sinir koymaları aşırı mantıksız.
Güzelim ne bileyim ben kaç defa denk geldim yalan mı diyeyim yani gördüm işte
O bizim deccal devlet yüzünden özel sektör işverenlere destek veriyor 18-25 yaş arası çalıştırırsa 6 ay boyunca devletin ödüyor patron ödemiyor
Patronun cebinden bir kuruş çıkmıyor
uyarınca ben özgürüm istediğimi yaparım diyip hayatı dizilerden öğreniyordunuz... alın size hayatın gerçekleri...
cevabı vermişsin çalışam doğanda olmadığından iş bulamasın
Gerçekten bir insan hiç ki çalışamaz ya
yanlış düşünüyorsun. eğitimin ve yeteneklerin olduğu sürece iş bulursun
Lise mezunuyum geri kalan zekama konuşma iletisimime çalışkanlığıma güveniyorum ama kimsenin işine gelmiyor çünkü her anlamda kullanacakları kişileri istiyorlar
yeteneklerini iyileştirebilirsin. güncelleyebilirsin. yabancı dil eklemen gerek mesela
Gel bizim köfteci yusufa aylık 50 falan alırsın bütün sosyal haklar felan var ama yorucu
Ben arada bir günlük işlere gidiyorum. Ancak İstanbul içi var.
Kızları değil, akıllı bireyleri kimse almıyor.
Yanlış 25 yaşından sonra oturuyor çoğu şey yeteneğine göre iş ara...
Günümüzde işçi aramak da iş aramamda zor. Uzman olmam lazım. İk uzmanları ile irtibata geç büyük firmalarda vs. Linledşnde. Paylaşımlarını takip et. Yakındaki büyük firmaları ziyaret et başvuru yap her gün durma
Bi görseniz bir tane firmaya binlerce başvuru var cv goruntulemiyolar bile 100e yakın başvuru yapmışımdır tık yok anlamdım bunlar kimi ise alıyor
Hayvanları seviyor musun?
Hayvanları seviyorsan ona göre iş modeli önerebilirim.
Ne tür hayvanlardan bahsediyorsun?
Kanatlı hayvan veya küçükbaş hayvan olabilir.
37 yaşındayım ben de hiç iş bulamadım maalesef gençliğim hep işsiz geçti
Bende başkasının emrinde çalışamıyorum 🤣 düşün babam ile ofiste sürekli kavga ikimiz de aslan burcuyuz ondan galiba herhalde 🤔
güzel değilsen oynak değilsen olmaz
Acı ama gerçek.
iş veren etinden sütünden herşeyinden faydalanmak istiyor
E zaten öyle arkadaş ariyolar iş ahlakı olmalı dediğim hiçbir iş beni almadı
oynak olmadığın içindir.
İşte sorunda burada İşte oe hepsi
Ben de 10 senedir sektordeyim para olsanhep yatarım ama çalışmayı sevmiyorum
Ya bende bulamıyorum kpssden çıktım ama iş yok hiç biyerde kafayı yicem
KPSS çalışsan
Çalıştık kötü geçti sen umutlu musun
@GreenLover asla çok kötüydü
Biz buna sansizlik diyelim
Bulunduğun şehir küçükse haklısın
Ekonomik kriz var her yerde
Bulduğunda da tatmin olmuyorsun ama şükredip çalışıyorsun
Cagri hizmetler nasilbn
Maalesef benimde yokmus çok kötü bir durum
Hangi şehir?
Van
Hayır ne köyü köymü kalmış artık doğduğumda beri şehir merkezindeyim evet iş bulmak zor nüfus 1 milyondan fazla olunca sıkıntı çekiliyor
Yaşa bakmıyor tanıdık olması gerekiyor
Hah buda doğru işte hepsi torpil olmuş herkes çevresinden birilerini koyuyor bizede tamam düşüyor
Zaten asgari veren yok mi memlekette bi ara guzelik merkezine gitmistim 15 bin sigorta yok siz düşünün
Ne yazık ki öyle 1 yıldır hemen hemen işsizim kimse almıyor düzgün işte yok
İnanın 27 yaşında Aile evinde işsiz biz şekilde yaşamanın zorluğunu anlatamam çalışmak istiyorum ama olmuyor 2 defadır ise alındım gbi yaptılar hickimse dönmedi bana
Neredesin
Sanki desem bana faydan olacak
Olurdu belki
Bennde ayni durumdayım
Yok evet
Kocayı bekle dizini kırıp
Galiba öyle
Fabrikaya da mı giremiyorsun
Yaşla alakası yok
Hayalindeki iş ne ki
berabr çalışaım yol yemek sigorta
Bulursun masa başı istersen biraz zor
Vardır
Hangi şehirdesin?
Van
İş bulamıyorsan koca bul.
Bu arada KPSS başvurusu bugün son başvurmadiysan vur belki kazanirsin.
Başvuru yaptım ama param yok yatiramiyorum
Ailenden iste, arkadaşından iste olmadı bankadan çek ama mutlaka yatır bugün son gün.
Babama dedim onda da yok galiba sıkışık bu aralar arkadaşımda pek yok bi ara 4 5 kişiden 500 istemiştim hicbiri vermedi
Babana bı daha söyle, yatır mutlaka, senin arkadaşın yok onlardan arkadaş olmaz.
İstersen ben atarım sana.
Yabancıdan almıyorum ailemde kızar zaten teşekkür ederim yapacak bir şey yok bi ara daha böyle oldu sınava giremedim yine giremicem büyük ihtimal
Bankadan çektim dersin yalan söyle bir şey olmaz gir sen o sınava
Yok cidden yapmam sagolun kimseden para almam kolay kolay
Memurluk için son yaşlarındasın yaşın ilerledikçe alınma şansın düşer yinede sen bilirsin tabi belki kazanırsın kim bilir, geri atarsın bana.
Hayirr ne olursa olsun allmammmm teşekkür ederim.
Peki sen bilirsin şansın bol olsun, zor gününde sana, 500 lira bile atmayanlar senin arkadaşın değil hayatından çıkar onları.
Nerede yaşıyorsun
Aynen
Uzulme ye iç gez
Onun içinde para lazım ama dimi
Hayat kötü knk
Hayat değil insanların kötü * öpmüş
Olmuş
bende aynı ya
ara iyice
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?