Atanamadim ne evde ne dışarda beni seven kimse yok bi çevrem bile yok napmam Lazim bilmiyorum
23 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Atanamadim ne evde ne dışarda beni seven kimse yok bi çevrem bile yok napmam Lazim bilmiyorum
Bu durumda yalnız değilsin emin ol ben de senin gibiyim hatta daha fazlan kendime kızıyorum hakaret ediyorum eşimde olsa kendimi bir kaşık suda boğarım o yüzden diyorum ki ben fazlalığım belki bir gün hızlı bir araba gelir çarpar da kurtulurum bu duyguyu yıllardır hissediyorum kendimi beğenmiyorum emin ol yalnız değilsin bu yüzden
Biz fazlalığız bu dünyada bi elimiz il görmez hale bola yaşarız asalak gibi ben şahsen öyle düşünüyorum uzun zamandır
Sevgili gencim, henüz yolun başındasın ve bu sınav sonucu senin değerini asla belirlemez. Bir sosyoloji hocası ve iki kız babası olarak sana tavsiyem, kendini eve kapatıp yalnızlaşmak yerine küçük adımlarla sosyal hayata karışmandır. Kendine yeni hobiler katmalı ve potansiyeline güvenmelisin. Unutma, hayat bir maratondur ve senin hikayen daha yeni başlıyor. Bu süreci kendini yeniden keşfetmek için bir fırsata dönüştürmeye ne dersin? 📚✨🎓
Cevap
8Cevap
Kızılaya gönüllü ol. Çevren olur hemde umudun da olur iyiliğin içerisinde. Atanamamak her zaman kötü bir durum değil bence. Takma o kadar vakti vardır olur başka yollar dene.
Benide ne ailem ne dostlarim ne akrabam hic kimse sevmez beni. Bende senden farkim yok
Aynisi
Seni niye sevmezler
Annem yüzünden
Dinlemek isterim
Çevre edinmen lazım
Ufak bir motor alıyorsun ve çevren yavaş yavaş oluyor
insanların sana işin veya paran için de değer vermesi iyi bir şey değil ki o açıdan bakarsan
lisanstan kaç bekliyorsun
ben de aynı şekilde hissediyorum
Bransin ne
Sınıf
İzmir'de yasanmiydin
Hissetme kanks
Hissetme
yok be hissetme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?