KPSS ön lisans çalışıyorum bir ay kaldı. Tüm konularım bitmiş ama netim iyi değil. Daha ne yapacağım bilmiyorum acaba bazı şeyleri zorlamasam mı?
23 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Belki çalışma tekniğin iyi değildir. Konu çalıştıktan sonra o konuya dair sorular çözmek gerekiyor. Mesela tarih çalışıyorsan madde madde çalışmanın yanında bence olay anlatılır gibi çalışmak da mantıklı. Geminiye bu şekilde tarih konularını anlattırıyorum ve inanılmaz aklımda kalıyor. Benim de az kaldı bitmesine ama matematik yetişmeyecek. Sadece matematik ve tarihe ayrı olarak çalışıyorum diğer dersler için KPSS sınavbank uygulaması kullanıyorum. Hem önemli yerleri söylüyor hem de uzatmıyor. Bu arada gemini istediğinde sana kodlama ve anlatımın yanında maddelendirme de yapıyor. O daha detaylı anlatıyor dersleri.
Coğrafya ve Türkçem berbat. Bunları için nasıl çalışmam gerekiyor.
Coğrafyada kodlamalar bence güzel oluyor. Instagram'da bunu yapan KPSS sayfaları var. Türkçeyi bilmiyorum bence kolay bir ders o yüzden ben özet konulardan bakıp geçiyorum.
KPSS coğrafya diye yazıp sayfaları bulabilirsin
Çok teşekkür ederim ☺️
Rica ederim kolay gelsin 🌸
sadece önemli olanları çalış beynini önemsizlerled doldurursan beyin zorlanıp sana istediğin performansı vermez şimdi varsa evde 1 ıhlamur iç yoksa serin suyla duş al veönemli konuların üstünden bir daha geç başarırsın
Umarım ki başarırım.
Hahahah hadi bakalım
Çok ders çalışmak yerine çok fazla deneme yap 👍 bir süre sonra olayı anlarsın ve netler yavaş yavaş artar. Konu çalışarak bir noktadan sonra netler artmaz.
Sabah deneme öğleden sonra konu tekrarı. Bu şekilde ilerliyorum. Son tekrarlarımı yapıyım dedim. Yanlış mı yapıyorum anlamadım ki
Bol bol soru çöz 👍 sürekli yanlış yaptığın konuyu tekrar et. Onun dışında sürekli soru çöz ve deneme yap.
Sevgili gencim emeklerinin karşılığını görememek seni asla yıldırmasın. Konular bittiyse şu an en büyük ilacın bolca deneme çözmek ve yaptığın yanlışların üzerine nokta atışı analizlerle gitmektir. Son bir ay pes etmek için değil stresi yönetip strateji değiştirmek için harika bir fırsat. İnanmak başarmanın yarısıdır, emeğine güvenip odaklanmaya devam et. Peki senin bu süreçte en çok zorlandığın ders hangisi oldu? 📚🎯✨
Cevap
2Cevap
Çok çalışmak değil verimli çalışmak önemli. Kimi dinlemekten verim aşır kimi soru çözmekten, kimi soru çözüm izlemekten
Verim alıyorum ama sorularda yapamıyorum. Anlamadım gitti
Sınav ekimde. Mesela en zorlandıklarım coğrafya ve Türkçe gerçekten batırıyorum konu+soru şeklinde gidiyorum mesela nasıl taktik değiştirebilirim
Tamamdır çok teşekkür ederim ☺️
kral ben hiç çalışmadım kaç net yapıyosun
Önlisansa mı gircen
evet
Netim kötü ya hele ki benim bölüm için 😢
Kral devlet sırrımı len kaç net söylesene ndksndndnd bir de hangi bölüm
Soru çözüm videoları şart
Geç değil mi
Yo çıkmış sorulara bak hatta önce sonra normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?