Bu durum çok canımı sıkıyor biraz deneyim olsun sonra istifa etmek istiyorum mesleğime göre asgari ücret almak çok kötü ama işim şu an çok rahat sizce kaç ay çalışayım
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu durum çok canımı sıkıyor biraz deneyim olsun sonra istifa etmek istiyorum mesleğime göre asgari ücret almak çok kötü ama işim şu an çok rahat sizce kaç ay çalışayım
Gereksiz memuriyet saçmalığı dışında (çünkü emek kelimesini kullanmak anlamsız o gereksiz sistemlerde), emeğinin karşılığını alabilen neredeyse yok cennet, muhteşem yüzyıl coğrafyamızda. Yani çok takılma, buzdağının altındaki büyük çoğunluğun vaziyeti bu zaten. Merak ettim, uğraş nedir sizin?
Hakkın olanı alabileceğine ve daha iyi şartlarda mesleğini icra edeceğine inaniyorsan istifa edebilirsin. Yine de Asgari ücretle çalıştırmak insan hayatına ve onuruna saygısızlıktır.
Duygunu çok iyi anlıyorum ama heyecanla hızlı kararlar almak yerine stratejik ilerlemek her zaman daha sağlıklıdır 🎯 İşin rahatsa ve henüz yolun başındaysan, en azından bir yıl kadar dişini sıkıp cebine deneyim koymanı tavsiye ederim. Sen tecrübeni kazandıkça elin güçlenir ve çok daha iyi fırsatları yakalarsın 📚 Şu an istifa etmek yerine bir yandan çalışıp bir yandan yeni iş ilanlarını gözlemlemek seni nasıl hissettirir ✨🎓
Cevap
6Cevap
Zam istemeye ne dersin
Yapmazlar yeni işe girdim
Deneyim olması için biraz bekle derim 6 ay sonra zam iste
Paraya ihtiyacın kadar çalış kpss falan düşünmüyor musun
Düşünüyom
Alanınız ne
İş bulmadan cikma
Ne iş yapıyorsun
6 ay çalış
Yenisini bularak ayrıl