Para getirmeyeceğini biliyorum sadece ismimin önüne ünvan çekmek için
25 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
Babanda ya da müstakbel eşinde para varsa Hukuk oku.😀
Babamda varda olunca ne oluyor
Hahahahahah
Yok abi bana bi an önce karar vermek lazım hic bi işin ucundan tutmuyorum gördük baba parasını sürekli yatış ve gezme modundayız. Halbuki potansiyelim ve zekam yüksek ama kullanmadım kullanmam lazım
Benim gözüm kesmedi hırlısı hırsızı kan davalısı şimdi de aile kavgaları
Ee neye yöneldin peki
Ben çocuklara dayanabilsem öğretmen olurdum ama kafam kaldırmıyo, çok kutsal meslek
Evet bunu bana birisi daha söyledi
Öyle bi mesele varmış çekilecek gibi değiller veliler çingen oluyodur eminim
Evet ya bende yapmak istiyorum ama ben okumaya değer mi onu merak ediyorum sence ünvan dışında okumaya değer mi
Avukat tanıdıklarım var bazıları mesleğe aşık oldukları için paranın az gelip gelmemesine bakmıyolar bazıları ise sakın yaklasma kazandırmıyor diyolar. Tercih senin, eğer merakın ve sabrın varsa okunur bence
Benim özellijle isteme sebebim gerçekten adaletsizliğe karşı olan tahammülsüzlüğüm ve havalı bi meslek olması
Gerçekten güzel de bir de yapamama durumu da var işsiz kalma durumu da var ama sosyal medyada gördüm kadının biri İstanbul barosunda çalışıyordu yani iki dediğine göre 3 kişi İstanbul barosuna çalışıyorlarmış Bir tane de adam nereden bir adaletten bilmem bir şey gitmiş 2 yıllık adam şu an okula gitmeye çalışıyormuş hani niye demişler hani daha işin garantili değil mi adam demiş ki Malatya'da hani kadın dedi ki bana öyle bir rakam söyledi ki yani insanın Malatya'ya gidip avukatlık yapası geliyor dedi sanırım bağlı olduğumuz yere göre de maaş değişiyor
Aslında evet doğru olduğun şehrede göre değişir. Aslında doğuda olsan paraya para demezsin orada daha çok olay oluyor
Ya zaten hangi mesleğe yönelsem illa olumsuz bir şeyler söylüyolar yani türkiye şartlarında hepsi kötü zaten, bari istediğini seç
İnanırmısın bir senedir meslek seçmeye çalışıyorum hedef belirlemek istiyorum ama bu son demlerim. Bu sene çalışmadan yks girdim 1.5 milyon yaptım bu sene çalışsam 300k yaparım çünkü zekam basıyor
Daha çok zorlasam daha iyiside olur
Aynen o dediğinde mantıklı. Hakim veya savcıda olabilirsin
Ama bir de şey var sürekli diyorlar ki mesela Galatasaray Koç Bilkent Özyeğin gibi üniversitelerde okumazsan seni işe fazla almıyorlar bence alakası yok hani şirketler için özeldi çok büyük şirketler için tamam ama ben gidip bankada da çalışabilirim giderim başka yerde de çalışabilirim her türlü çalışma imkanı var ayrıca hmgs'nin bazı çıkmış sorularına baktım da ben kendim hiç bakmadan da birkaç tanesini çözdüm ve doğru çıktı
Ne olur neden olmasın
Yalniz avukatlik para getiriyor
Yoğun bi çevren yoksa getirmiyor. Babamın çevresi çok ama birine tutunarak yükselmem ben
O zmn hakimlige savciliga oyna sende
Büyük baliga oyna
Hayirrrr
Avukatlar aç ztn sende biliyrosun
Alakası yok işini iyi yaparsan gelir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili genç dostum, sadece bir unvan veya etiketin arkasına sığınmak, uzun vadede sana aradığın tatmini sağlamaz. Hukuk çok büyük emek ve tutku isteyen meşakkatli bir alan. Yüreğini koymadığın hiçbir meslek ismiyle seni mutlu etmeye yetmez. Hayat unvanlardan ibaret değil; senin gerçekten ne yapmak istediğin önemli. Kendi yolunu çizerken seni heyecanlandıran şeyi buldun mu? 🎓✨