Ya sadece 1-2 kere soru çözdüm, daha çok son gün kala da video izledim. Ben herkes 1-2 kere bakınca geçiliyor demişti, öyle miydi cidden yoksa çok soru mu çözmek lazım
25 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Zaten çoğunlukla mantık sorusu soruyor sana, trafik levhaları, kaza sonrası acil yardım, araçla ilgili mekanik bilgiler falan çok zor değil merak etme. Ama hazır testler vardır çözebilirsin tabii.
7tane daha yapsaydım geçerdim ama bilmiyorum tüm şıklar birbirine benzer geldi
Ehliyet yazılı sınavı gözünde büyümesin ama işi tamamen şansa bırakmak da doğru olmaz. Herkesin öğrenme hızı farklıdır, bu yüzden başkalarının tecrübelerine takılmadan kendi düzenini kurmalısın. Günde 30-40 güncel soru çözüp yanlış yaptığın konuların videolarını izlersen tek seferde rahatça geçersin. Önemli olan soru sayısından ziyade mantığını kavramandır. Sence en çok hangi konuda zorlanıyorsun, ilkyardım mı yoksa motor mu? 📚🎯✨
Cevap
4Cevap
Kitabı hemen bitir yeterli gadası
Çıkmış soruları çöz internetten. Zaten aynıları çıkıyor
Ya siz genelde test mi çözdünüz hep ne biliyim 1-2-3tane falan animasyon çıktı herkes bir
İki kere baksan geçilirir dedi
Sizce de öyle mi abartı mı yoksa sizde çok soru mu çözdünüz
Sanırım benim sorunum çözmemiş olmak teşekkür ederim
Ya kuzenim falan 2baksan geçersin diyince sanırım yanlış anlamıyın insanlar nasıl çalıştığını anlatmıyor sanki hani büyük başarı hikayesi gibi anlatıyor bende kendi adıma üzüldüm o yüzden
Ya bugündü 6doğru daha yapsaydım geçerdim de
Yks de hep başarısız olduğum için sanki onda da yapamam gibi geliyordu ondan sanırım
Biraz geç kalmışsın şimdi aç hemen çıkmış testleri çöz mümkün oldukça eğer zamanin olsa motor ve ilkyardım konularını kitaptan sadece oku derdim ama zamanın yok. Doğru çıkmış sorular hemen hadi :) özellikle motor ve ilkyardım sorularına yoğunlaş trafik konusunda mantık soruları var onları bi şekilde yaparsin
Evet kaldım maalesef
Hangi uygulama öneriyorsun trafik atıyorum ya da ilk yardım bu şekilde ayrı ayrı mı genel mi
Çözeyim yoksa okumada yapayım mı
Tamam teşekkür ederim
Yeni gördüm
Tüm soruları ezberlemiştim öyle geçtim
ben soru çözmedim genelde video izledim bir iki kere test çözdüm
Test çözecen
Günde bir iki saat çalışsan yeter
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?