Öncelikle hukuk fakültesini kazanmak için, inanılmaz özenle hazırlanan bir program, plan ile ilerlenmeli. Tyt odaklı değil, asıl ayt odaklı çalışılması gereken bir bölümdür. Soru sayısı kafanda belirleme. İnsanın o an ki durumu 400 soru veya 600 soruda çözebilir. Sen sıkı bir çalışma içerisine girmen lazım. Konuları okuyup, konularla ilgili bol bol testler. Sayı belirleme ama ana odaklan. Emin ol öyle daha keyif alırsın, kendini 300-400 soru içinde asla kasmazsın. Başarılar dilerim..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
4Görüş
Öncelikle hukuk fakültesini kazanmak için, inanılmaz özenle hazırlanan bir program, plan ile ilerlenmeli. Tyt odaklı değil, asıl ayt odaklı çalışılması gereken bir bölümdür. Soru sayısı kafanda belirleme. İnsanın o an ki durumu 400 soru veya 600 soruda çözebilir. Sen sıkı bir çalışma içerisine girmen lazım. Konuları okuyup, konularla ilgili bol bol testler. Sayı belirleme ama ana odaklan. Emin ol öyle daha keyif alırsın, kendini 300-400 soru içinde asla kasmazsın. Başarılar dilerim..
Bu kadar soru çözüp kazanamazsan, artık bilemem yani.
Ben 600 soru çözüyodum.. abartısız..
600 üstüne çıkamıyorum, dershane okul. En fazla 450. Hafta sonu 800 oluyor genellikle.
Başarı oranın ne? 100 soru üzerinden değerlendirirsek?
92-96 arası
Soru yeterli değil ki çok çalışman gerekir
Daha mı fazla çözmem gerekiyor? Off ya zaman yetmiyor.
👍😄
Çalışma gerek test vs. Hukuk diyon kolay değil
Evet, doğru. Annem 800-900 çözüyormuş.
Bu günden itibaren başladım. Sabahtan beri 200 soru oldu.
Yaa bak işte annen hukukçu mu? Avukat mi? Daha fazla çöz günde 300 çözsen kâfi
Başarılar..
Hedef büyükse daha fazla soru çöz
Az daha çık