Merhaba arkadaşlar, bir ay önce bir yerde çalışmaya başladım. Gayet memnundum, iyi gidiyordu her şey ta ki geçen cumaya kadar. Cuma günü bir anda bir arkadaşımla birlikte departmanım değiştirilmek istendi. Ben de departmanımdan, çalışma arkadaşlarımdan memnun olduğumu ve değiştirmek istemediğimi söyledim. Daha sonra bir süreliğine değiştireceğiz denilince beni ikna edip o departmana çıkarıldık. Neyse, o departmana çıktığımızda oradaki çalışanlarla tanıştık. Bilgisayarları yukarıya çıkaralım o zaman denildi. Ben de hani bir süreliğine denilmişti, bilgisayarları çıkarmaya gerek yok, laptopla da devam edebileceğimize söyleyince birbirlerine baktılar. Sonra insan kaynaklarındaki kadın personel eksikliği olmayan departmana yönlendirdi beni, ben de okeyledim. O departmandaki bir arkadaşımın bir aydan beri ne masası ne de bilgisayarı vardı. Kızı oradan oraya sürüklüyorlar, ayak işlerini yaptırıyorlardı büyük ihtimalle, ben de öyle olacaktım. Departmanın koordinatörüyle de konuştuğumda personel eksikliğimizin olmadığını söyledi. Yani beni orada ayak işleri için kullanacaklardı bir nevi. Gün içinde insan kaynaklarına çıktım, durumu izah ettim. Tamam dedi, üst yönetimdekilerle konuşacağım dedi. Ertesi gün de yanına gittiğimde işimin feshedildiğini ve arkadaşlarınla vedalaşacağımı söylediler. Şok oldum, tamam dedim, kabul edeceğim o departmanı falan deyince ama başta kabul etmedin dediler. İşin özü kovuldum arkadaşlar. İletişimin son derece eksik olduğu bir yerdi, önceki haftaya kadar her şey normal giderken bir anda böyle olması bilmiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz
28 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer