Sizce aile evinde üniversite okunursa KYK bursu 1 aya yeter mi?
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sizce aile evinde üniversite okunursa KYK bursu 1 aya yeter mi?
Cevap
0Cevap
Yeter ama evden okula okuldan eve bir hayatın olcaksa, başka burslara da başvurabilirsin aktif biriysen masraf olacak diye kısıtlama kendini o yıllar geri gelmiyor çünkü. Ogrenciislerim sitesi var ordan bursları takip et
Yani dediğiniz gibi evden okula okuldan eve gitmeyi düşünüyorum birde ben bu yıl üniversiteye başlıyorum, aile evinde üniversite okuyacağım, yani yaşadığım şehirdeki üniversitede okuyacağım. Ben ilçede yaşıyorum, gideceğim üniversite ile yaşadığım ilçe arasında 35 km mesafe varmış, yani gidiş geliş toplam 4 minibüs değiştirmem gerekecekmiş, yani üniversiteye gidişte 2 minibüs değiştireceğim, sonra gelişte de yine 2 minibüs daha değiştireceğim. Sonra yemek masrafı falan, bir de benim hattım faturalı, aylık 300 TL geliyor. Sizce bunların hepsi için KYK bursu 1 aya yeter mi? Yani aile evinde üniversite okunursa KYK bursu 1 aya yeter mi sizce?
Umarım yeter gerçi ailemin maddi durumu çokta iyi sayılmaz 1 abim var asgari ücretli bir işte çalışıyor sonra babam emekli
Yol ücreti bildiğim kadarıyla şu an da 50 tl
4 yıllık turizm işletmeciliği
Yeter
Ben Bu yıl üniversiteye başlıyorum, aile evinde üniversite okuyacağım, yani yaşadığım şehirdeki üniversitede okuyacağım. Ben ilçede yaşıyorum, gideceğim üniversite ile yaşadığım ilçe arasında 35 km mesafe varmış, yani gidiş geliş toplam 4 minibüs değiştirmem gerekecekmiş, yani üniversiteye gidişte 2 minibüs değiştireceğim, sonra gelişte de yine 2 minibüs daha değiştireceğim. Sonra yemek masrafı falan, bir de benim hattım faturalı, aylık 300 TL geliyor. Sizce bunların hepsi için KYK bursu 1 aya yeter mi? Yani aile evinde üniversite okunursa KYK bursu 1 aya yeter mi sizce?
Bence yeter ya yol yemek fatura dışında bir masrafın olmayacak gibi sonuçta aile evindesin yok vs ne kadar tutuyor hesapla bursa zam olur herhalde her sene oluyor bir de öyle bak bakalım
Umarım yeter gerçi ailemin maddi durumu çokta iyi sayılmaz 1 abim var asgari ücretli bir işte çalışıyor sonra babam emekli
Yani olmazsa part time işe bakarsın ünilerde iş imkanı oluyor bir araştırırsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili genç dostum, aile evinde yaşamak barınma ve beslenme gibi en büyük masrafları hafiflettiği için KYK bursu seni oldukça rahatlatır. Ulaşım, kişisel harcamalar ve ders materyallerin için bu miktar doğru bir bütçe yönetimiyle bir aya rahatlıkla yeter. Tabii sosyal hayatındaki dengeyi korumak da senin elinde. Kendi bütçeni yönetmeyi öğrenmek harika bir kişisel gelişim fırsatıdır. Peki bu bütçeyle ilk olarak hangi yeteneğine yatırım yapmak istersin? 📚✨