Arkadaşlar 3 ayda bir alınan burs üniversitede devam ediyor mu?
lise biter bitmez direk üni kazanınca bu 3 ayda bi alınan burs üniversitede devam ediyor mu?
lise biter bitmez direk üni kazanınca bu 3 ayda bi alınan burs üniversitede devam ediyor mu?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer ya o ne bilmiyorum da ünv ye geçtiğinde başvurursun kyk ya, aralıkta açıklanır sonuçlar ocakta almaya başlarsın.Lisede veriyorlarsa ünv de de verirler zaten.Aylık 260 12 ay geliyor ama her yıl artıyor.Bu sene 280 olur heralde.
bu benim aldıgım parasız yatılılık vs falan o burs 3 ayda bir 375 alıyorum sürekli artıyor. bu devam ediyormu üni onu merak ediyorum devam etmese bile kyk ya başvurcam
ya ben lisede yurtta kalıyordum ondan almıyordum heralde o parayı o zaman, devam etmiyor başvurman lazım diye biliyorum.Ben kyk ya başvurdum :)
tamam. teşekkürler +1
Ha bu arada dereceyle özel bir okula girersen oradan da burs alırsın ekonomin çok hoş olur benden söylemesi :D
9Eylül üni tam burslu hemşirelik istiyorum ygs-2 402 puan istiyor :)
9 eylül devlet değil miydi ya :D e iyiymiş 402 ya :D
evet devlet ama tam burslu yazıyor katalogda :) ilk hedef orası olmaz antalya tekirdağ o tarafları yazacam.
Hmm o zamann devlet bursunu alırsın yani özel ünvlerden yararlanmasan bile.T.dağ memleketim ama üniversitesini önermem baştan söyleyeyim :) Ç.kale falan tutturmaya bak olmadı.
hm. tamam o zaman antalya çanakkale izmir burdur istanbul ankara bu illerden birisinde üni hayatım başlayacak inş ama hangisi bilmiyorum :)
Valla ankara akıyor benim için ben memnunum şahsen çanakkalede de lisemi okudum orda ünv de arkadaşlar da var orası da güzel tam öğrenci şehri.İstanbul malum izmir de öyle.Burdur ve antalyaya bir şey diyemeyeceğim :)
burdur antalya taraflarını neden yazacam hem çalışıp hem okumak için hani iş sıkıntısı olmuyor oralarda turizm şehirleri o yüzden :)
iyiymiş hadi bakalım o zaman :))
Cevap
2Cevap
evet devam ediyor. lise bitince de prim olarak devam ediyor. kebap emeklilik. olur mu hiç öyle şey yav.
hayır etmiyor kesildi benim
lise bitince direk üni geçtin demi o zaman şimdiden bi burs veren yere başvurmak lazım.
evet kyk başvur birde büyük şirketlere.
tamam. teşekkürler
yardımcı oldum bari en iyi cevap seç :D
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar