Birkaç aylığına öğrenci evinde yaşamalı mıyım?

simdi. ben Ankara 'da yasiyorum + ailemle yasiyorum cunku universiteyi burada kazandım falan filan. yakin arkadaslarımdan ikisi ayni evde kaliyordu, kızlardan birisinin erkek arkadası eve cıktı ve kiz da sevgilisiyle yasamak istiyor çünkü bu sene bizim son senemiz. tek kalan arkadas da bir süredir kirayi ve diger giderleri tek basıma odeyebilir miyim diye dusunuyordu, sonra işe girmeye karar verdi çünkü ailesi bir evin kirasının tamamını karsılayamıyor. BEN DE düşündüm ki: ailemin yaninda okudum ailemin yaninda yasadım, mezun olana yani Haziran temmuza kadar ben ogrenci evine gecsem? bu babama durduk yere paraya mâl olacak ama cok da onemli degil. deneyim olsun istiyorum aslinda sadece, ogrenci evini romantize etmek istiyorum. ailemin evinden arabayla 20 25 dk uzakta olacagim. sizce "ne gerek var heyecan ariyorsun" mu yoksa "ogrenci evi yasantısını da gor deneyim olur" mu?

Güncellemeler
7 ay
+ hem bu sayede arkadasim ise girmeye gerek olmadan kirayi karsilayabilecek cunku onun icin bisey değişmeyecek yani yine 2 kisi olacagiz evde