Arkadaşlar ben sosyal bilgiler okudum atanamadık tabi. 2,3 yıl full derslere çalıştım olmadı. Sonra tabi parasızlık yüzünden depresyona girince bir sürü yerde çalıştım. Baktım yine olmuyor YKS'ye girdim okul öncesini kazandım Ankara 'da. Yaşım 30 bu arada. Şu an ikinci sınıfa başlayacağım ama nişanlanma durumum var.
Evliliği de ertelemek istemiyoruz ikimiz de ama evlenirsem başka şehirde yaşamam gerekecek. Yatay geçiş yapmayı düşündüm ama bu dönem sadece nişan olacağı için geçişi yapmadım ikinci dönem yaparım diye.
Sıkıntı şu sevgilimin ailesi eylülün 10'u gibi tanışmaya gelecekler. Sonra biz onlara gideceğiz ve nişan olacak ama ailem evliliği yaza erteliyor her şey hazırken. Yani en erken okullar yaz tatiline girince yapabilirsin diyorlar. Fakat ben beklemek istemediğim için kayıt dondurmayı düşündüm 1 yıl dondursam hata mı etmiş olurum. 1 yıl daha okuyayım mı yoksa evlenmek için hazırlık mı yapayım. Yaşım da 30 yani beklenecek bir yaş değil. Ablam 27 yaşındayken 1 yıllık sevgililik ardından 6 ayda tanışma, nişan, düğün yapmıştı. Benim evliliğimi niye erteliyorlar anlamadım. 3 yıldır da sevgiliyiz bir de tanışmaya gelsin diye 1 yıl ikna etmem gerekti ailemi. Tanışınca da sevdiler bu arada adam gibi adamdı çünkü. Ailemin sıkıntı yaptığı şey düzenli bir geliri yok ama durumu iyi, hayvancılık yapıyor. Akıl verin ailemi dinleyeyim mi evleneyim mi?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Güzel evladım hayatının çok kıymetli bir eşiğindesin. Yaşın asla geç değil ama bunca emek verip kazandığın okul öncesi öğretmenliği geleceğinin ve ekonomik özgürlüğünün en büyük teminatıdır. Evlilik harika bir adım fakat eğitimini yarıda bırakmak veya dondurmak yerine, diplomana odaklanmanı yürekten isterim. Eş adayın gerçekten yanındaysa senin eğitim yolculuğuna da saygı duyacaktır. Sence de kendi ayakların üzerinde durarak kuracağın bir yuva sana daha çok huzur vermez mi? 🎓✨